Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Màsnál is van ez a murphy...

Màsnál is van ez a murphy hogy mindig akkor nyaggat a gyerek amikor pont baj? Mondjuk egy nagyon fontos telefonban vagy, vagy épp a forró tesztát szűröd meg azok a pillanatok amikor nagyon nem jó?

Figyelt kérdés

Mindig akkor vonít, vagy hisztizik be vagy mászik ràm mindig azokban a pillanatokban amikor egyenesen zavar es nagyon. Vagy amikor az apjával vita van. Vagy amikor munkahelyről hívnak. De ott a tesztaszűrés is vagy ha épp mondjuk emelem a szekrényt mert a lába alatt takarítok,mindig a legrosszabbkor mikor nagyon nem jó akkor jön rá a gyerekre hogy szerepelni akar es olyankor nagylapáttal fokozza, zaklat idegesit hisztizik.

Ellenben máskor nem.

#idegességre zaklatás
2023. nov. 1. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk ez nem Murphy, nálunk ez szándékos. A 3 éves nagylányom direkt akkor akar elkezdeni beszélni és mutatni valamit, amikor telefonálok, túlkiabálja, amikor az apjával (vagy bármilyen felnőttel) beszélgetnék, pont akkor megy el kakilni és kellene segíteni törölni, amikor a kistesóját viszem pelenkát cserélni, stb. Ismerem a lányom, tudom, hogy nála ez azért van, mert zavarja, hogy addig sem rá figyelek. Ahogy észrevettem egyébként, ez életkori dolog is, eddig a nem olyan rettentő közelmúltig (viszonylag) körülötte forgott a világ, mostanában kezdi el megtanulni, hogy amúgy nem mindig van ő a középpontban, és ezt (nyilván temperamentumtól függően) igenis meg kell tanulnia és megszoknia minden gyereknek.
2023. nov. 1. 15:13
 12/14 babyboom567 ***** válasza:
Nyugodj meg,nekem a férjem is ilyen.Egész nap "csönd"mindenki pihizik,mondom, hogy oké, foglaljátok el magatokat megyek kisütöm a rántotthúst,közbe zenét hallgatok.Aha,még be sem zártam a konyha ajtót már visítás, hörgés, hiszti kötekedés üvöltés. Múltkor zoomon néztem volna egy előadást 20:00-tól,19:56-kor kezdődött a "balhé",addig semmi "probléma" sem volt.Mindennapos dolog,már nem bosszantom magam.Még 15-20 év ,és azt csinálok amit akarok.
2023. nov. 1. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A 2 évesem folyamatosan ezt csinálja, nem csak amikor "útban" van
2023. nov. 1. 19:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem lehet szándékos mert babaként is ez megy hogy csend honol az egész házban de amikor tésztát szűrök akkor aztán feje tetejére is áll minden.

Így hogy nagyobb szándékosnak is tűnik már, pl soha nem ülhetek le enni direkt akkor kezd neki villanykapcsolgatni ugy hogy lecsapta az áramot is a relè!

Allandóan felidegesít ha leülnék enni én is végre, nem csak ő.

Már szinte megszoktam hogy ha üvöltenem is kell, már akkor se megy el az étvágyam, korábban ugyanis enni se tudtam ha ilyen volt. Ma már megy az is hogy kiüvóltöm magam es nyugodtan eszek tovább.

2023. nov. 3. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!