Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyilvanos mosdokban raultetite...

Nyilvanos mosdokban raultetitek gyermeketeket a wc re, elotte letorlitek valamivel?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

dm ben lehet kapni wc fertőtlenitő kendőt

azzal fogom

- még nem aktuális-

2010. okt. 19. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom elképzelni, hogy ráültessem. Jó mondjuk fiúk, így azért nehéz dolgom nincs. De úgy pisilnek, hogy felállítom őket a vécére. Mondjuk kislánynál is így csinálnám, felállítanám és a vécé fölé guggoltatnám.
2010. okt. 19. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
magamat sem ültetem rá a wc-re, nemhogy a gyereket...
2010. okt. 19. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen, ahogy Carmen is írta, lehet kapni fertőtlenítő kendőt vagy wc-re tehető eldobható rátétet (a neve nem jut az eszembe9 és arra ültetem rá. Mivel sokat utazunk, megyünk ide-oda, így elkerülhetetlen, hogy idegen helyen is vigyem wc-re. 2 éves lányom már több, mint 2 hónapja szobatiszta, csak azért, mert nyilvános wc-re kell néha vinni, nem adok rá pelenkát.
2010. okt. 19. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a jó öreg, bevált módszer: wc papírral körberaknám a wc ülőkét, mint ahogy én is csinálnám, ha ráülnék.
2010. okt. 19. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is veszek domestos törlőkendőt, körbetörlöm, és veszek papír wc ülékét és utána ráteszem.

Én sem ülök rá, főleg nem teszem rá a gyereket...

2010. okt. 19. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

két papírt ráterítek és ráültetem a csajokat.

képtelenség máshogy:P

2éves ikrek.

2010. okt. 19. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy tipp a wc-papíros körbetekeréshez: dobjatok egy csíkot oda is, ahova csurog a wc-be a pisi, mert sokszor nem is a peremről, hanem a visszafröccsenő pisitől kaphatunk el valamilyen kórságot.
2010. okt. 19. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Fiam van, így nem olyan nagy gond, állva pisil, de ha kakilnia kell, akkor sem ültetem rá, hanem vagy ráguggol, vagy körberakom az ülőkét wc papírral, vagy ha van nálam, akkor teszek rá ilyen ülőke-papírt, amit a drogériákban lehet kapni. Én is így szoktam, mert nekem gyenge a térdem, nem tudok pár másodpercnél tovább guggolni.
2010. okt. 20. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Felesleges tekergetni, DM-ben kapható wc-re helyezhető, eldobható papír.
2010. okt. 20. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!