Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év koruli kisgyereked...

2 év koruli kisgyereked csizmát hord már? Vagy elég még a sport cipo? Milyen csizmát veszel/vettél?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
amig én nem vennék csizmát, addig rá sem adok, magasszárú sport cipőben jár. de már vettem neki egy hótaposót
2010. okt. 19. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:

magasitott szárú bakancsot vettem bőrből van kivülről

nem tetszenek a csizmák esetleg a hóba veszek neki egy hótaposó csizmát...

sport cipő: ha nem bélelt hanem vékony abba már fázik a lába reggel mert talajközeli fagyok már vannak/lesznek

2010. okt. 19. 14:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Hótaposót hol lehet venni?Tudnátok linkelni,hogy milyen is az? /kulfoldon élunk/
2010. okt. 19. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:

ha a bahamákon éltek akkor nem aktuális...:)

ilyen:

[link]

2010. okt. 19. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
magasszárú bőr cipője van. Harisnyával, vastag zoknival elég lesz neki. Hóba játszani, meg majd kap egy játszós kiscsizmát.
2010. okt. 19. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
én a vaterán vettem. lényeg hogy vízálló legyen és bélelt és beleférjen vastag zoknival is a lábikója
2010. okt. 19. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Lányom most magasszárú cipőt hord, de már vettem neki csizmát (cipzár és tépőzár is van rajta, belűl jo meleg, szörmés). Már tavaly is sokat voltunk kint télen, most is az lesz. Csak kicsit nagyobbat vettem neki, hogy beleférjen harisnya és zokni is, és hogy ne nője ki tavaszig. A sport cipő már hideg, ha csak nem autóból be-ki közlekedtek.
2010. okt. 19. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor irány az uzlet,ugyanis mi még sport cipot hordunk.Nektek a bakancs vagy csizma szormés?Már ezt hordjátok?
2010. okt. 19. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:

4 csizmája van a kislányomnak most is abba jár:)

van 2 hótaposó egy lila és egy pink, és van 2 cuki csizmája ami micimackós és mickey egeres:)

most a micimackósban járkál:)

21hós

2010. okt. 19. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:
15:18-as vagyok. Ha tőlem kérdezted, a csizma szörmés. Amit most hord az is melegebb, kicsit olyan "poláros". De mi sokat vagyunk kint gyalog, és hétvégére lehülést mondanak, ezért lehet hogy már felvesszük a csizmát.
2010. okt. 19. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!