Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit játszott kint ősszel/télen...

Mit játszott kint ősszel/télen az 1-2 éves gyereked?

Figyelt kérdés
Ez lesz a lányom első tele, amikor már tud önállóan játszani kint. Van kertünk, nyáron rengeteg pancsolt, sarazott, homokozott, de mostmár kezd ehhez hideg lenni, és szeretném eltenni a kis homokozóját, mert hiába a vízálló ruha, ha egyszer nekikezd, akkor a nyakig vizes lesz mindene. Tudtok esetleg ajánlani valami alternatívát, ami hidegebb időben is használható? Kis kerti játszóteret nézegettem, mert a székekre nagyon szeret felmászkálni. (Csak úgy nincs el egyedül kint játék nélkül, ha elunja magát, akkor üti az ajtót, hogy engedjem be. De játékkal tök jól elfoglalja magát egy órára is.)
2023. okt. 23. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Játszótéren hintázott és a többi gyereket nézte, vagy rajzolgatott krétával aszfaltra, meg különböző dolgokat szedegetett össze a parkból, ami neki érdekes volt.
2023. okt. 23. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

"Csak úgy nincs el egyedül kint játék nélkül, ha elunja magát, akkor üti az ajtót, hogy engedjem be"

Hogy mi van???

Nem is egyedül kell ellennie, hanem veled!

2023. okt. 23. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Ne bassz,hogy kiengeded az 1 éves gyerekedet egyedül az udvarra felügyelet nélkül...

Hülye vagy,vagy hülye vagy?🤦🤦🤦🤦

2023. okt. 23. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Jajj!Hát veled kellene kint lennie,és akkor nem lenne nyakig vizes a homokózóban se.Amúgy mi leveleket szedtünk,gereblyézgettünk,homokoztunk,krétábal a járdára rajzoltunk,elmentünk tricikli el sétálni úgy,hogy ő is sétált,és ha elfáradt, akkor a triciklibe ült.Mondjuk ő pont elmúlt 1,a tiéd kicsit kisebb,de azért az udvaron simán el lehet lenni.Vízhatlan nadrág alá sokáig alá lehet úgy öltöztetni,hogy nem fog megfázni,se átázni,ha pár percre leül a homokba,vagy a fűbe.Nekünk van trambulin is az udvaron,abba is belemászkált már,és labdázni is szeret.
2023. okt. 23. 16:39
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Egyedül van az 1 eves gyereked az udvaron és az a legnagyobb bajod,hogy vizes lesz?

Te se vagy egy IQ bajnok...

2023. okt. 23. 16:40
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Én mindig sárpogácsát készítettem, anyukám legnagyobb örömére :)
2023. okt. 23. 16:46
 7/14 A kérdező kommentje:

Nyugi, nyugi, én is vele vagyok, úgy értettem, hogy egyedül játszik, én meg csak ott vagyok vele, beszélek hozzá. Van egy újszülöttem is, úgyhogy mostanában csak ülök kint, beszélek a nagyhoz és közben szoptatok. De ott vagyok mindig, csak nem tudom lapátolni vele a homokot. Ő meg tök jól eljátszik, futkos. Alapvetően nem bánom, ha vizes lesz, ha nincs hideg, télen meg inkább elteszem a pancsolót és akkor nem kell állandóan fegyelmezni, hogy ne nyúljon a vízbe.

Köszi az eddigi válaszokat. :)

2023. okt. 23. 17:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sétálunk, kavicsot/termést/falevelet/botot gyűjtünk. Krétával rajzol, kavicsot pakol a talicskába. Játék babakocsit tologat. Csúszdázik, labdázik, motorozik.
2023. okt. 23. 18:28
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Kismotor. Nekem telen minuszokban overallban is nyomatta. :) leulos jatek telre nem igazan van es nem is praktikus. Mi ilyenkor a hintakat levesszuk es a csuzdat is elpakoljuk. Homokozo letakarva. Setalas van. Sepregetes meg bicikli. Labda esetleg. Mozgasos
2023. okt. 23. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi! A kismotort meg a krétát mikortól kezdtétek használni? Az enyém most 16 hónapos, de a zsírkrétát két hete próbáltam neki és egy-két csíkot húzott vele, aztán inkább megenni akarta.
2023. okt. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!