Ahol általános alsó tagozatában már angolt tanulnak a gyerek, ott a szülő hogy tanul vele angolul ha nem tudja az angol nyelvet?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 23:10
11/19 anonim válasza:
Az alap kezdő angolhoz nem kell nagy tudás. A nagyja csak szótanulás - azt ki tudod kérdezni a füzetből - , ami meg nyelvtan az a legegyszerűbb alany-állítmány szerkezeti egyszerű jelen idő mindenféle jelzők és határozók nélkül.
12/19 anonim válasza:
A gyerek az iskolába tanul, a tanár tanítja. Otthon házit ír, készül az órára. Leellenorizni le tudod, hogy kész van-e. Ezen kívül miért kene6veke tanulni? Ennyire raersz?
13/19 anonim válasza:
2023ban hogy vannak még olyan emberek,akik az alsós angolt sem értik? A most szülő generációnak már kötelező volt az angol. Ráadásul a közösségi oldalak,filmek,mémek miatt már a "boomer" generáció is felszedett egy minimális angolt,sőt még az előttük lévők is. Annyira ostobának kell már lenni ahhoz,hogy valaki ne beszéljen angolt,h a gyerekvállalást is tiltani kéne nekik.
14/19 anonim válasza:
"már a "boomer" generáció is felszedett egy minimális angolt,sőt még az előttük lévők is"
Már az előttük lévők is? Boomer a II. vh után szül. generáció. Az előttük lévők a mai min. dédszülôk, ha még élnek
15/19 anonim válasza:
Igen, ezt azért írtam,mert a 80+os nagyszüleimből indultam ki.
16/19 anonim válasza:
#13, ez tévedés, hogy kötelező lett volna az angol, az idegen nyelv kötelező csak szerintem. '93-as tesóm csak németet, olaszt és latint tanult a közoktatásban, angolórája nem volt soha egy sem. (Persze azóta megtanult.)
De ha tanítják is, sajnos sok iskolában reménytelenül rosszul, egy gyerek pedig nem feltétlenül motivált, hogy magától ráfeküdjön.
17/19 anonim válasza:
Nekem is fura, hogy mai világban még ez probléma. Akik nem beszélnek angolul, egyáltalán hol találnak munkát? Mármint nem gyári, hanem CSAK EGY KICSIT jobbat? Például egy sima asszisztensi álláshoz is alapfeltétel...
18/19 anonim válasza:
17, középfokon beszélek németül, felsőfokon angolul, tudok egy kicsit olaszul, spanyolul és koreaiul.
Tudod mit használok ezek közül a munkám során?
Semmit.
Bruttó 600. Könyvelés.
19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy pont a könyvelés olyan, amihez nem kell, bár nálunk a cégben nemzetközi könyvelést is csinál a könyvelő, és neki bizony kell tudnia tökéletesen angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!