Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet lázas a kisfiam a 4...

Lehet lázas a kisfiam a 4 hete kapott 15 hós oltástól?

Figyelt kérdés

Mára belázasodott.Semmi más tünete nincs, de 39 fokos láza lett.Kb 1 órája beadtam neki egy germicid c kúpot.Lejjebb vitte neki 38 fokra de akkor is aggódom,hogy mitől lehetett.

Holnap délután megyünk a dokihoz akkor is leviszem ha nem lesz már lázas.

2010. okt. 18. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
4 hét az már sok, nem hiszem, hogy az oltástól lehet.
2010. okt. 18. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
tuti hogy nem attól van. A 3 napos lázon átestek már?
2010. okt. 18. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem az oltástól van.Ha jól emlékszem 10-14 nap belefér,de 4 hét már sok,hogy emiatt legyen.Olyan sokan betegek most mindenfelé(többek között mi is :( ),lehet összeszedtetek valamit...
2010. okt. 18. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A háromnapos lázon már átestünk kórházba is kerültünk vele.

Most este beadtam neki egy germicid c ahogy a kérdésben is leírtam és szépen végigaludta az éjszakát most kelt kb 15 perce és most nem lázas.37.1 popsiba mérve tehát 36.6 most a hője.

Az a baj,hogy nem tudom mitől lázasodott be tegnap annyira,hogy 39 fokos láza volt.

Esetleg a fogzástól lehet ilyen magas láz?

Most 4 foga jön egyszerre.

2010. okt. 19. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!