Vége lesz valaha is ennek a mérhetetlen fáradtságnak?
Igazából a hasonlatra gondoltam,mondanám hogy frappáns,de nem.:D Béna.
Egyébként bármi lehet. Az is lehet hogy becsúszott? Az is lehet,hhogy nem lehet többet később gyermeke és úgy volt vele,most vagy soha,később pedig úgy is aludni fognak éjjel,valahogy átvészelik. Férjhez már senki se úgy megy.:D Szóval kár erről ítélkezni így. Kik vagyunk mi,hogy pálcát törjünk más felett. Talán hibátlanok? Biztos nem. Attól még hadd írja már ki magából,hogy kimerült. Az az egyik,ha nekem van egy nem alvó gyerekem és védekezés mellett becsúszik még egy baba,de csak később szerettünk volna,emiatt biztos nem vetetném el... A másik pedig ez nem segítség itt. Ezzel nem segítesz,akkor inkább ne írj,rúgj bele. Dugja vissza a második gyereket vagy mi?:D Mintha azzal,hogy ezt az arcába tolod(amit nyilván ő is tudott) hirtelen megvilágosodna és elpasszolná a kicsit,probléma megoldva. Vagy mi.:D
Egyszer talán. Az a nehéz, hogy nem biztos, hogy a két gyerek egyforma lesz. lehet dobott a gép egy olyat, amelyik későn fekszik, meg egy olyat, amelyik korán kell. Akkor aztán nézhetsz. De igazából, ha olyan gyerek, akkor a mérhetetlen fáradtság elhúzódhat egynél is addig, míg oda nem nő, hogy magának indítja a napot és nem ver ki az ágyból, amint felébred. Az enyém későn fekszik és korán kel, ha felnőtt időt is akarunk, mikor nélküle beszélgetünk, megnézünk egy filmet vagy előszedünk olyasmit, amit neki nem kell látni (mit tudom én ajándék vagy valami) akkor értelemszerűen emiatt nagyon sokáig kell ébren maradni. 6 éves és sokszor annyival nem tudok többet aludni mint ő, hogy kimenne pisilni és utána jönne felkelteni. Nem, ő azonnal felkelt, ahogy ő felébredt. És azt várja, hogy én a legmélyebb álmomból felverve azonnal társalgásra stb. kész legyek. Egyik szombaton ezt fél hatkor sikerült neki megcsinálni és mikor mondtam, hogy még nagyon nincs felkelés idő, akkor közölte, hogy de ő már látja, hogy világosodik és akkor pedig reggel van. Beküldhetem a szobájába persze, de úgyse lesz annyira csendben, hogy tudjak aludni tovább.
És a férjemmel választhatunk, hogy vagy nincs kapcsolatunk egymással anélkül, hogy a gyerek folyton rajtunk lógna és belebeszélne és minden figyelmet igyekezne magára irányítani, vagy van, de akkor nem alszom ki magam rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!