Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van Zhu Zhu Pets hörcsögötök?...

Van Zhu Zhu Pets hörcsögötök? Vélemény?

Figyelt kérdés

Mikor megláttam a reklámot, nem tetszett, pedig a lányom nagyon fűzött miatta. De most egy anyuka nagyon lelkesen beszélt róla, hogy milyen jópofák a kis hörik, különböző dolgokat csinálnak, hangot adnak, stb.

Kíváncsi lennék más anyukák véleményére is. Megéri? Hány éves gyereknek? Meddig játszanak vele a gyerkőcök? Légyszi csak olyan írjon, aki tapasztalatból ismeri a játékot!

2010. okt. 17. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!A barátnőm kislányának van,3 db.Nyáron volt 5 éves a kis csaj,és tavaly ősszel kapta.Tényleg fazon hangjuk van,és jópofák,ahogy mászkálnak(valami pálya is van hozzá,de ha jól tudom 1 hörcsög járt hozzá,a többit külön vették).Az én fiam most 2.5 éves(neki nincs),de amikor átmegyünk mindig játszik vele,mert tetszik neki.Mondjuk nem egy olcsó mulatság,pláne,ha több hörit szeretnél(más a színük,és a hangjuk is)
2010. okt. 17. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem jött több válasz? De kár, pedig engem is érdekelne. 3,5 éves a lányom és olyan játékot akarok karácsonyra, amivel az 1 éves öcsike is játszhatna.

Esetleg nem emelnéd ki a kérdést?

2010. okt. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!