Emeletes garázst vennék 3 éves fiúnak, ajánlanátok jó masszív anyagút? Wader jó? Inkább kiadnék érte több pénzt, csak ne olyan legyen h kicsit erősebben megfog vmit és már a kezében marad.
Figyelt kérdés
Nem tud még olyan finoman hozzányúlni a játékokhoz és azt szeretném ha öröme telne benne 2 napnál tovább is. Wadert néztem, az jó minőség?2010. okt. 17. 09:25
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nekünk Wader van, kb. 2 éves volt a kisfiam, amikor kapta és nyúzta rendesen, de most 4 évesen is még mindig játszik vele. Kisebb korában inkább szétszedni szerette, emiatt eléggé viseltes és 1-2 alkatrész már eltűnt, de szerintem 3 évesen már elég nagyok hozzá.
Persze van ennél sokkal jobb minőségű is, de szerintem ez is elég jó, főleg az ára miatt (kb. 3000 Ft volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!