Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 24hónapos kislányom egész nap...

24hónapos kislányom egész nap nagyon sokat köhög, és nem köhög fel semmit. Mit adjak neki?

Figyelt kérdés

a hét elején lázas volt és elég náthás,ami már múlik nála,de ez a köhögés,már sokszor olyan mintha nem bírná abba hagyni.:-(

Ja és nem lázas,és nem is látom pirosnak a torkát és a manduláit.

Hétfőig mit adjak neki hogy kevesebbet köhögjön?

Hétfőn rendel csak a gyerek orvos.

2010. okt. 17. 00:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kávéskanállal mézet adni neki.
2010. okt. 17. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van otthon: Stodal - nagyon jó

Vagy csinálj neki hagymateát, épp most van túl a fiam is egy nagyon köhögős náthán, nekünk bevált:

Én igy csináltam: 2 evőkanál cukrot megkaramellizáltam, aztán felöntöttem 1/2 l vizzel, bele egy közepes hagyma héjastól.

Aztán szükség szerint édesitettem még mézzel és tettem bele citromot is.

Jó egészséeget!

2010. okt. 17. 05:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van, Stodal szirupot adj neki. Kb., 2 nap használat után a kisfiamnak (egyébként nekem is) gyakorlatilag megszünteti a köhögését. Nagyon jó. Az orvos is ezt adta korábban, így mostmár nélküle is feltalálom magam:)
2010. okt. 17. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!:-)

Hát csak úgy a mézet nem tudom megetetni vele,de ha a teában van akkor szereti.

Hagyma teát kipróbálom,mindjárt elkészítem.

Stodal szirupot pedig veszek neki a ma délután.

Szép napot nektek!

2010. okt. 17. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!