Mivel játszik egy 2.5 éves?
Figyelt kérdés
Jön az ősz,ötleteket gyűjtenék bentre egy 2.5 éves örökmozgónak☺️2023. szept. 6. 15:44
1/12 anonim válasza:
Epítőkocka, kirakó, auto, baba, plüssfigurák
2/12 anonim válasza:
Lego, gyurmázás, festés, rajzolás, akadálypálya és bunker építés,
3/12 anonim válasza:
Ezekkel már az idősebb gyerek játszik, amiket a fentiek felsoroltak.
Amivel egy 2 éves játszik, annál a lényeg, minél színesebb, csörgő-zörgősebb legyen pl. Zenélő színes ABC vonatka. Plüssjáték még szóba jöhet. Nagyjából ilyenekkel játszik egy 2-3 éves gyerek.
4/12 A kérdező kommentje:
Szokott rajzolni meg gyurmázni, kb 3 percig 😅 aztán megunja.
2023. szept. 6. 16:07
5/12 anonim válasza:
3-as, az én fiam most lesz 2 éves, simán eljátszik azokkal, amiket felsoroltam (2-es vagyok). A nagyobbik (lány)pedig 2 évesen a fakonyhában főzött legszívesebben.
6/12 Derjaderja válasza:
Barkácspad, dupla, építhető színes vonat, parkolóház, babához, búgócsiga.
Egyszerűbb társasok inkább a 3 felé közeledve.
Nyomda, diavetítő.
Őszi egyszerű díszek készítése.
Színezőkönyv. Papírhajó hajtogatás és úsztatás lavórban
7/12 anonim válasza:
Nálunk ennyi idősen a lego, autópályák, eljatazani az autókkal hogy ez meg az tortenik és a konyvek coltak a menők. Mindenről kérdezett mindent, rengeteget beszelgettunk.
8/12 anonim válasza:
3: te se láttál még 2-3 évest közelről 🙈
Amivel nálunk 2,5 évesen játszott a lányom:
Wowtoys játékok, Lego, kiskonyha, akadálypálya, szivárványhinta, orvosi táska, favonat (úgy hogy együtt építjük), könyvek tömérdek mennyiségben.
9/12 anonim válasza:
Lego, építőkocka, autók, gyurma, labda, favonat pálya, barkács játék, kirakó, orvosi játék, rajzolás, színezés.
10/12 anonim válasza:
8-as, de láttam kisgyereket. És a 2 évesek, akiket ismerek nem legoznak pl, mert még nincsenek azon a szinten, kicsik hozzá. Duplozni duplozhat vagy playmobilozhat, azt láttam, van olyan kisgyerek, aki azt szokta. A könyvben nagyon igazad van, az is gyakori. De nyilván nem Harry Potter, hanem vannak az ilyen puha kis képes könyvek, amiben vannak állatok, és szőrös a könyv vagy vmilyen érdekes textúrája van vagy a borítónak vagy a lapoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!