Fütyi kérdés? Fütyi tisztítása?
Figyelt kérdés
Sziasztok a fiús szülőket kérdezném. Náltok mennyi idős kórtól kezdi el saját magának tisztítani a fütyijét és ez általában hogyan történik, szoktátok e neki ellenőrizni . Vagy szokták e mondani hogy tisztítják.2023. aug. 27. 23:05
1/12 anonim válasza:
16 éves korától. Természetesen ellenőrzöm.
2/12 anonim válasza:
az ő dolga kb 10-11 éves korától
3/12 gabcsi válasza:
Magától 5-6 évesen mossa. Ellenőrizni akkor kell ha látod hogy nem csinálja.
4/12 anonim válasza:
Nálunk 2 éves korától, de természetesen látjuk, hogy megfelelően elvégezte-e.
5/12 anonim válasza:
Most hét évesen egyedül fürdik, de hetente egyszer meg kell mutatnia.
6/12 anonim válasza:
6 éves korától tisztítja magának, de néha megnézem neki. Szerintem nem csak a tisztaság miatt fontos, hanem, hogy a fitymája, fitymaféke rendben van. Sok késöbbi problémát ki lehet ezzel szűrni.
Most 14 éves.
7/12 anonim válasza:
Én már 10 évesen is magam mostam a kukimat!
8/12 anonim válasza:
Lehet, de a folyamatos ellenőrzés nagyon fontos, fityma, és a penisz-és here rak miatt
10/12 anonim válasza:
3-4 hetente szoktam ránézni, most ősszel lesz 9 éves, egyedül zuhanyzik, és en az apja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!