Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor jön el az a pont amikor...

Mikor jön el az a pont amikor úgy érzed hogy nem bírod tovább?

Figyelt kérdés
A gyermekeim 5-6 évesek, de mostanában annyira elindulnak néha hogy hiába szólok egyik fülükön be a másikon ki. A nagyobb ráadásul mindenért nyaggat, ezt azt játszunk. Nincs úgy el egyedül. Délutánra már teljesen kiborítanak.
2023. aug. 25. 00:47
 1/9 anonim ***** válasza:
1%

Valamit rosszul csináltál. Nem bennük a hiba.

Nincs segítséged, aki 1-2 órára elvinné őket ide-oda? Nagyszülők?

2023. aug. 25. 00:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Következetesen kell Velük bánni! Ha valamire azt mondod nem, az akkor is nem legyen, ha fejre állnak.

Adj Neki elvégzendő feladatokat, amit játékokkal kell megoldani. Úgy elvan egyedül, Te pedig le tudsz ülni néhány percre.

2023. aug. 25. 00:59
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
Tipikus pêldája van annak,hogy nem nevelted őket.Most edd meg amit főztél.
2023. aug. 25. 04:33
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Nézd meg a gyereknevelés youtube csatornát, hasznos tanácsokat ad🙂
2023. aug. 25. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Kilenc éves és 16 hónaposak a gyerekeim

Meg nem jött el az a pont,és szerencsére használ a nevelés(a nagynak biztosan,a kicsi most próbálgatja hol a határ)neked is javasolnám a nevelést,bár lehet már elkestel vele

2023. aug. 25. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Amikor látó/hallótávon belülre kerül egy gyerek
2023. aug. 25. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem egymással játszanak? 1 év van köztük ezek szerint, az semmi.

Nem agysebészet egyébként.

"Anya, játsszunk ezt/azt/amazt!"

"Bocs kicsim, de most nem tudok/nincs kedvem, játssz a tesóddal/egyedül"

Ennyi. Eleinte lehet hogy nyafog majd, de megszokja. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy soha ne játssz vele/velük, de én sem voltam soha hajlandó 0-24-ben szórakoztatni őket, pláne ennyi idősen. Nem vagyok fizetett animátor, se cirkuszi bohóc, hogy másból se álljon a napom, bármennyire is szeretem őket.

2023. aug. 25. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Két büdös nagy pofon aztán odafigyelnek. Nincs semmi tekintélyed előttük, ezért sz@rnak le.
2023. aug. 25. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
#8. A tekintélyben igazad van, de a verés nem megoldás. Bár megteszik, amit kérsz, de félelemből és nem azért, mert tekintélyed van.
2023. aug. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!