Miért nem foglalkozik, miért nem neveli néhány szülő a gyerekét?
A gyermektelen háborog, ha hisztiző gyereket lát, a gyerekes meg örül, hogy nem az övé csinálja a fesztivált ;).
Nem csak nevelés, hanem vérmérséklet és életkor kérdése is, hogy mennyit hisztizik a gyerek. A dackorszak például ilyen. A legapróbb hülyeségtől robbanni tud a gyerek, ha olyan.
Megjegyzem, van az a helyzet, amikor pont az vezet hosszú távon eredményre, ha a szülő nem akarja bármilyen eszközzel elhallgattatni a gyereket, hanem hagyja hisztizni. Most arra gondolok, hogy ha a bolt közepén földhöz vágja magát a gyerek, hogy csokit akar és a szülő megveszi neki, csak azért, hogy a sok okos ne szólja meg a hisztis gyerek miatt, akkor legközelebb ugyanúgy hisztizni fog, hiszen eredményt ér el vele. Ha felkapja és kiviszi hiszti közben (már ha van rá lehetőség) és megvárja a végét, akkor nem érte el a gyerek a célját, legközelebb talán nem így próbálja azt elérni. Ültem már 20 percet a 4 éves, hisztiző unokahúgommal a strand közelében, mert kitalálta, hogy vegyek neki valami vacakot, én meg közöltem, hogy addig nem megyünk be, amíg abba nem hagyta és ha újra elkezdi, azonnal kijövünk. Bepróbálkozott nálam, hátha. De a nap hátralévő részében nem volt hiszti :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!