Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvinnétek a 3,5 éves gyereket...

Elvinnétek a 3,5 éves gyereketeket a Bogyó és Babóca mesefilmre moziba?

Figyelt kérdés

71 perces meséről van szó. Mértékkel van engedve nálunk mese, de tényleg lelkiismeretesen odafigyelünk, hogy ez ne menjen más, fontosabb tevékenység rovására. Egy mozifilm azért mégis ingergazdagabb, mint egy mese a tévéből, a hangeffektusok, stb.

Egészséges, neurotipikus gyerekről van szó.

2023. aug. 18. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Első vagyok, én is rettenetesen bugyutának találom egyébként a B&B nyelvezetét, fölöslegesen szirupos, édeskés, cukiskodó (már a főszereplő babóca név is elég :D). A sztorikból keveset ismerek, de azok rendben vannak. A cukimuki megfogalmazástól viszont rosszul vagyok.
2023. aug. 19. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég melyik szakember mondja ezt??
2023. aug. 19. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én fiamat nem vinném, szerintem sok(k) lenne neki a mozi élmény. Itthon is néz max 3 boribont, aztán kikapcsoltatja velem. 3 éves. Nem vagyok képernyőellenes, de neki tudom, hogy még nem való a mozi.
jan. 5. 19:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Én megosztottam újra a kérdést, mert most került újra szóba nálunk. Már lassan 5 éves, és most először el is vittük. Rendben volt minden, élvezte, semmi gond nem volt.
jan. 6. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!