Orrviszketés? Férgesség?
Sziasztok kisfiam 2 eves 2 honapos
Nos folyton viszket az orra és már ideges is miatta
Vedono ajánlotta az orvosnak h nem e ferges és nem irt semmit rá azt mondta lehet allergia
Viszont én már kezdek aggodni nem múlik el fenistilre sem
Folyton viszket az orra és étvágytalan most akkor ilyenkor mi a helyzet? :( nem láttam a szekleteben semmit eddig
Nem enged??? Egy 2 éves gyerek? Az szép.....
Fogod,és megmosod neki. Mint a fogát. Vagy talán azt sem "hagyja"???
De a macskát(ha már tartjátok)miért nem viszed állatorvoshoz?Miért hagyod csipásan férgesen?
Komolyan nem értem,és nem bántás.
Ha szegények vagytok,miért tartasz állatot?Ha már van egy macska,miért nem viszed el ivartalanítani?Minden alapítvány rendez ingyenes ivartalanításokat.Ha már lettek kiscicák,és nincs pénzed gondoskodni róluk,miért hagyod őket szenvedni?Nem szégyen ,ha szegény valaki,mi is azok vagyunk,de nincs is állatunk,mert tudjuk,hogy az gondoskodást igényel, és sok pénzbe kerül.
Őszintén,szerintem a kiscicáknak még az eutanázia is jobb lenne, mint hogy hetek óta szenvednek csipásan és férgesen,aztán meghalnak valami véres fájdalmas hasmenéses fertőzésben oltások nélkül.
de ezt én nem értem, miért ne lehetne elvenni a macskát a gyerektől?Nem elvenni kell, oda sem kell adni/engedni. A gyerek a házban van, a macskát meg zárd be a fészerbe,vagy valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!