A majdnem 4 éves kisfiam bepisilt az ágyba,hogyan tisztítsuk ki?
Annyira durva mert most vettem a matracot. IKEAbol , kb 50 ezer forint. 2x 90cm
Az egyik matrac pisis lett ,nem tudom milyen mértékben mert nem lehet lehuzni a huzatot.
Matracvedot használtam mégis pisis lett , büdös pisi szagú a matrac felülete ,kb 30x30 cm tehát nem az egész .
Szortam a területre 2 sütőport,szelloztetem estig majd porszívóval kiszedem a sütőport.
Ez szerintetek segíteni fog ?
Annyira elegem van . :-(
Igen... Nem.igazan tudom levenni a huzatot,nem tudom miért.
Vagy rossz vagy béna vagyok.
De amit most megtanultam : nem a matracvedon spórolunk.
Amúgy most már nem büdös csak nem tudom mennyi idő amire tényleg teljesen száraz lesz mivel azért gondolom valamennyi folyadék a matrac belsejébe is került.
Amúgy ha nem jó a cipzár akkor ingyen kicserélik a matracot,az előbb megkérdeztem csak ez azért elég csúnya dolog lenne tőlem ,vagy nem ?
Tehát a pisis ( de tisztított) és látszólag tiszta matracot vissza küldeni mert nem jó a cipzár,és kapnék egy újat helyette .
Lehet hogy valaki ezt a pisis matracot kapna meg egy cipzár csere után ?
Ennyire azért nem vagyok genya
Ez az a matrac. Pénteken vettem, tegnap este aludtunk rajta először, a gyerek meg egyből felavatta -_- :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!