Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A majdnem 4 éves kisfiam...

A majdnem 4 éves kisfiam bepisilt az ágyba,hogyan tisztítsuk ki?

Figyelt kérdés

Annyira durva mert most vettem a matracot. IKEAbol , kb 50 ezer forint. 2x 90cm

Az egyik matrac pisis lett ,nem tudom milyen mértékben mert nem lehet lehuzni a huzatot.

Matracvedot használtam mégis pisis lett , büdös pisi szagú a matrac felülete ,kb 30x30 cm tehát nem az egész .

Szortam a területre 2 sütőport,szelloztetem estig majd porszívóval kiszedem a sütőport.

Ez szerintetek segíteni fog ?

Annyira elegem van . :-(

2023. aug. 14. 09:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos IKEAs? Azoknak mind levehető a huzata, a régebbi típusoknak is. Ha nem, akkor meg elviszed tisztítóba, olcsóbb, mint egy új matrac. És vegyél jobb minőségű matracvédőt, azt még mindig könnyebb tisztítani, mint a matracot.
2023. aug. 14. 14:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen... Nem.igazan tudom levenni a huzatot,nem tudom miért.

Vagy rossz vagy béna vagyok.

De amit most megtanultam : nem a matracvedon spórolunk.

Amúgy most már nem büdös csak nem tudom mennyi idő amire tényleg teljesen száraz lesz mivel azért gondolom valamennyi folyadék a matrac belsejébe is került.

Amúgy ha nem jó a cipzár akkor ingyen kicserélik a matracot,az előbb megkérdeztem csak ez azért elég csúnya dolog lenne tőlem ,vagy nem ?

Tehát a pisis ( de tisztított) és látszólag tiszta matracot vissza küldeni mert nem jó a cipzár,és kapnék egy újat helyette .

Lehet hogy valaki ezt a pisis matracot kapna meg egy cipzár csere után ?

Ennyire azért nem vagyok genya

2023. aug. 14. 15:00
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az a matrac. Pénteken vettem, tegnap este aludtunk rajta először, a gyerek meg egyből felavatta -_- :-(

2023. aug. 14. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha jól láttam, ez kókuszmatrac, az gyorsan megszárad.
2023. aug. 14. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14: akkor rosszul látod. Ez rugós matrac. Talán az szerencsésebb ebben a szituban.
2023. aug. 15. 00:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Megszáradt , tegnap este már azon aludtunk. Semmi baja :-)
2023. aug. 15. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!