Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves gyereknek van 32-es...

Hány éves gyereknek van 32-es lába?

Figyelt kérdés
A kislányomnak kaptam egy cipőt csak 32-es. Nagyon jó Joyssy márkájú. Most 2.5 éves és 23-az cipőt hord. Érdemes megtartanom, vagy adjam el és vegyek egy kisebbet?
2010. okt. 15. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányomnak 7 évesen volt ekkora. Persze, ez is mint annyi sok minden, gyerekfüggő... Amikor ovis volt (nagycsoportos), volt akinek 26-28-as lába volt, volt akinek 35-ös...
2010. okt. 15. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
A szomszéd fiúnak 8 évesen 31-32-es a lába. Attól még megtarhatod, de ha most kell cipő, venned kell másikat...
2010. okt. 15. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Az enyémnek 5 évesen ekkora a lába...

Az oviban van ennél nagyobb lábú gyerek is..

2010. okt. 15. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor megtartom, eláll a szekrényben, enni nem kér. Egy pár év múlva akkor majd jó lesz.
2010. okt. 15. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nagyon jónak tartod akkor ne add el egy cipő ahogy te is írtad sokáig eláll.

Az én kisfiam most 17 hónapos de most 25-ös cipőt kell venni neki télre.Valószínűleg neki is már oviba 32-es lába lesz.:)

Én most 28 éves vagyok és 35-ös lábam van.Mindig is kicsi lábam volt.Állandóan a gyerekrészen tudok csak cipőt venni magamnak.Férjemnek viszont 42-43 as lába van.

2010. okt. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!