Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen naptejet ajánlanátok?

Milyen naptejet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2,5 éves, ekcémás, atópiás bőrű lányomnak keresek naptejet. A Bioderma Photoderm 50+ Kidset vettem meg neki, de minden világos ruháját narancssárgán befogta, meg néhányat az én ruháim közül, amikor felemeltem és hozzámbújt. Esetleg van ötletetek, hogy lehetne kiszedni a foltokat? És tudtok érzékeny bőrre hatékony, ruhákat nem elszínező naptejet ajánlani?

2023. júl. 31. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Azert fogja be, mert fizikai fenyvedo. Minden felsokategorias az, mindegyik befogja. Pont ezert jo, mert fizikai, a sok vegyszer nem szivodik be a borebe. Ezert hivjuk felso kategiorasnak.

Vehetsz egyeb sz@r mergezo vegyszert, attol; nem lesz sarga a ruha, minden vegyszer a szervezeteben lesz.

(15 eve borgyogyaszaton dolgozom, onnan tudom)

2023. júl. 31. 22:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem kötekedni akarok, de szerintem amiről beszélek, nem fizikai fényvédő, de azért nincsenek nagyon rossz össztevői, persze javíts ki, ha tévedek:

[link]

Tavaly ilyet használtunk, mert akkor még kicsi volt, ez biztosan fizikai:

[link]

Ez nem fogta be a ruhát, de mivel nem szívódik be, nagyon nehéz a textúrája, nehezen viselte magán a lányom, ezért gondoltam, hogy kipróbálok idén mást.

2023. júl. 31. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A Bioderma fizikai :)

Bioderma, La Roche, Uriage, Weleda, Mustela stb. ezek mind fizikai

Nivea, DM es tarsai kemiaik.

2023. júl. 31. 23:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

De, fizikai fényvédők. A Kid verzióban csak 1 fizikai fényvédő összetevő van, a másikban viszont főként azok vannak. Be is linkelted, ott magad is láthatod.

A foltkiszedők amúgy elbánnak vele, ha hazaérkezés után rögtön kezeled, beáztatod majd mosod a holmit.

2023. júl. 31. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj rá fehéret
2023. júl. 31. 23:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, akkor rosszul tudtam! Sajnos a bölcsiben egész nap beleszárad a folt. Örököltünk egy csomó ruhát/pólót, ami világos/fehér. Na mindegy, ezt a nyarat kihúzzuk már így, jövőre majd színes ruhái lesznek :)
2023. júl. 31. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a la roche posay babanaptej van, azt nem tudom fizikai vagy kémiai e, de nem volt olcsó és nem szokott foltot hagyni. Csak la roche termékeket kap, mert ekcémás, és ettől nincs baja egyedül.
2023. aug. 1. 05:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi Wooden Spoont használunk, eddig még nem hagyott foltot.
2023. aug. 1. 06:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Wooden spoon nem hagyott foltot. Szerintem amúgy jó a dm-es alverde is és nem hagy foltot. Én is ekcémás vagyok, nekem jó az alverde.
2023. aug. 1. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a Hipp baba naptejét használom, a gyerekre is, meg magamra is. Nem hagyott foltot eddig, bár fehér ruhát direkt nem adok rá/veszek fel naptejes testre.
2023. aug. 1. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!