Nincs már türelmem a 2 éves gyerekemhez,ilyenkor hogyan tovabb?
Nagyon rossz
Izgága
1percre se ulne le sehova
Elvarna hogy egesznap jatszak vele meg hagyjam hogy ide oda huzigaljon
Arra sincs idom hogy 5 percem legyen NYUGODTAN a wcn vagy meginni egy pohar teat
Napkozbe egyszer se alszik mar
Parom feszt dolgozik,ha szabadnapja lenne meg akoris valla munkat
Kb este er haza akkor mar semmit se csinal csak alszik kb
Segitsegem nincs
Barataim igy idovel elkoptak
0-24be rajtam log csak a gyerek
Sehova se tudok kimozdulni
1 percem sincs a gyerek nelkul
Eddigis igyvolt
De most 2 ev utan erzem azt hogy elég volt,belefaradtam,sok.
Nincs hozza turelmem mar,igy nyilvan ingerulten szolok hozza
25 eves vagyok....
Ez sajnos ilyen.
És ezt nem rosszból mondom, pontosan leírtad az én kislányomat is (másfél éves).
Nincs más megoldás, fizetett segítség kell.
És ne legyen több gyerek.
Menj el dolgozni, a gyerkőcöt pedig add be a bölcsibe!
Ha ez nem opció, akkor is van a bölcsibe játszócsoport, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos napokon adod be megőrzésre a gyereket. Ilyenkor a napidíjat és a kaját kell kifizetni, de ez nem nagy összeg. (Pár száz forint)
S még ezen kívül is van lehetőség. Ami arról szól, hogy a bölcsiből kimegy valaki nálatok házhoz és 1-2 órára vigyáz a gyerekre. Pl amíg te bevásárolsz.
Ez utóbbit pont az ilyen segítség nélkül maradt szülők tudják igénybe venni.
Valami segítséget szerezz magadnak. Vagy menjen bölcsibe (te meg dolgozni), vagy néha fizetessetek szittert, vagy beszélj a pároddal, mert csoda, hogy segítség nélkül csak most kezdesz kiakadni, pedig már két éve 24/7-ben rajtad lóg a gyerek.
Az is könnyítés lehet, ha sokat viszed gyerektársaságba, két évesek már képesek egymást nyaggatni a szüleik helyett. Vagy vidd játszóházba, kicsiknek tartott foglalkozásokra, ahol énekelnek, táncolnak, akármi... könyvtáraknak, könyvesboltoknak szokott néha lenni mesefelolvasós programjuk, azt is kipróbálhatjátok.
Miért nem jár bölcsibe, te meg dolgozni?
A munka+gyereknevelés sem egy leányálom.
Akinek nem teher a gyerek, az próbálja is minél tovább húzni otthon, mert később bár nem kell vele lenned annyit, majd lesz más, ami lefáraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!