Mit csinaljak a kisfiam fulevel?
Sziasztok, tanacstalan vagyok, ezzel voszont nem azeretnek orvoshoz menni, mert kinevet. A kisfiam 2 eves, es a fuleben, ill. kint van 6 fekete pont. Kinyomni lehetetlen, probaltam, de mikor mar erosebben csinaltam orrditott. Tehat azt kilove.
Letezik esetleg ra valami krem?
Negativ unatkozo kommentelok NE irjanak, mert most rajuk van szuksegem a legkevesbe.
Koszonom.
Nem lehet anyajegy?
Ha faggyú, ès nem tudod kinyomni, akkor vàrd meg, mìg jobban megtelik.
Én elsőre szappanos vízzel/fültisztítóval dörzsölném, ha nem megy, akkor acetonossal kicsit, hátha alkoholos filcet nyomott a fülébe a kis okos:)
Ezek után mehet a doki. Én egyszer elvittem a gyereket valami kiálló feketével a testén, azt hittem valami bogár belefúrta magát, nem jött le vízzel(nem mert dörzsölni, nehogy beletörjön a feje), törölközővel, a dokinő nézte, azt mondta ez nagyon mélyen benne van, nem látja mi az, erre fújt rá alkoholos fertőtlenítőt, megnyomta kicsit oldalról és lejött. Azóta se tudom mi volt az, de tisztára úgy nézett ki, mint egy kis fekete bogárhát. Szóval alkohol vagy aceton, nehogy filc legyen:)
Ez miteszer. 100000x nekem is volt boven az orromon..... De salicil savval neki nemfogom a fulecskejet kenegetni...
Irok a dokinak akkor, tud e segiteni vagy menjek e be...
Az én 2 éves kisfiamnak is van az egyik fülében. Sőt, utána mind 2 meggyűlt szegénynek, hatalmas pattanás volt mind 2 fülébe, ami ki is fakadt.
Voltunk vele fül-orr-gégészeten, kaptunk rá kenőcsöt. Szerintem vidd el te is, hátha tudnak adni rá valamit.
Te ne nyomkodd a fülét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!