Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A visszhang szerű utánzás...

A visszhang szerű utánzás autista tünet?

Figyelt kérdés
Mindent leutanoz, mindent elismetel mindenki utan. Meg ha kohintunk azt is. Indokolatlanul sokat sír. Hulyesegeken kiborul. Azon kívül, hogy köszön mas gyerekeknek nem tudja mit kezdjen velük, irányítani kell. Vannak berogzult dolgai. Ezek alapján ugye erős a gyanú, hogy autista?

2023. jún. 12. 08:16
1 2
 11/13 hosszúhajú ***** válasza:
9. 10. valóban, valakinél ez a tünet valakinél az a tünet dominál, én au vagyok, de mindenkinek belenézek a szemébe. oké, direktbe és tudatosan irányítva, és nem ösztönösen. de nálam pont más dolgokban nyilvánult meg ) nincs olyan hogy kötelező tünetek.
2023. jún. 26. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Oké, akkor mindenki autista? Sok kérdésre igen a válasz, akkor annál nagyobb az esély. Így értettem.
2023. jún. 28. 20:27
 13/13 hosszúhajú ***** válasza:

figyi kezdetnek küldök egy tesztet.

[link]

2023. jún. 28. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!