Mennyi tvt engedtek a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen csak mesét, hanem hogy eleve nézze? Pl meg akar nézni egy filmet/vetélkedőt... Hány éves?2023. máj. 31. 13:44
11/14 anonim válasza:
6 éves és sosem volt különösebb elv. Azt nézett,amit akart. Ha volt valami érdekesebb vetélkedő,oda kapcsoltuk neki. Amúgy nálunk már 95%-ban nem tv adást nézünk,hanem disney+-t,netflixet,sky showtime-ot. Ott magának kapcsolja,amit szeretne. De amikor jó idő van,inkább a kertben van, tavaly nyáron pl. szerintem be se kapcsoltuk a tvt napközben.
12/14 anonim válasza:
Még évszakfüggő is. Télen általában többet. Egyébként a fiam vígan létezne havi 0 perc tv nézéssel is, nem érdekli. A lányom képes lenne egész nap nézni, hézköznap kb fél óra amíg én és az apja is lezuhanyzunk, hétvégén változó, van mikor ugyanúgy csak este nézi, ha nem vagyunk otthon vagy udvaron vagyunk stb. Ha beteg vagy nem tudunk időjárás miatt kimenni, én kapcsolok akár egy 1,5 órás mesét is neki, de ő már 6 éves, nem 2-3. Ha véget ér akkor tudja, hogy ennyi volt a tv egy jó ideig, nem fog előtte ülni fél napot...
Tablet és telefon nincs de a rádiót szeretik.
13/14 anonim válasza:
Tv adás nincs, viszont van Disney +meg Hbo Go előfizetés, illetve rengeteg filmünk mesénk. Télen vagy esőben több mesét néz, de alapból nálunk is csak hétvégén van mese nézés filmezés kb 1-2 óra, nincs tablet telefon meg egyéb, amúgy 6 éves. 2 éves koráig nem nézett semmit utána is kb 10 perces Mickey egér játszóterét.
14/14 anonim válasza:
Ha van kedve. De van amikor abszolút nem igényli. Inkább kinn van, rajzol...nekem segít vagy megyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!