Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kötőhártya gyulladással ki...

Kötőhártya gyulladással ki lehet menni levegőzni (ma délelőtt)? Vagy ez rontana az állapoton?

Figyelt kérdés
Természetesen nem vinném mások közé (játszótérre ilyesmi), csak egy sétára gondoltam.
2010. okt. 11. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem,hogy nem tesz neki jót a hideg/hűvös levegő.De hívd fel a gyerekorvost,vagy a védőnőt ők jobban tudják!
2010. okt. 11. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Tudom már délután van, de mégis:

Levegőre viheted de arra figyelj, hogy ne legyen szeles, huzatos helyen. Ezek ártanak igazán. A friss levegő még a beteg gyereknek is kell.

2010. okt. 11. 16:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek!

Kimentünk aznap egy rövid sétára, szép napsütés volt és szélcsend, szóval nem volt gond, el is múlt a szemcseppel szépen a gyulladás.

Sajnos épp vége lett, és most újabb láz délutánra, de hát ilyen az ovikezdés...

2010. okt. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!