Ha a gyereked/unokád a buszon kapna egy Kinder tojást egy random, kb 20 éves lánytól, mire gondolnál?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 14:56
1/18 anonim válasza:
Hogy kedves és szereti a gyerekeket
2/18 anonim válasza:
Hogy nagyon aranyos, de nem fogadnám el vagy nem hagynám, hogy megegye a gyerekem. Nem bízok az idegenektől kapott ennivalókban (és azt akarom, hogy ő se egyen meg semmit, amit idegentől kap) akkor sem, ha egy őszintén ártatlan gesztusnak tűnik.
5/18 anonim válasza:
Lehet egy 20 éves lánynál kevésbé gondolnék rosszra, mint egy elhanyagolt idősebb férfinél, de azért ki tudja egy totál ismeretlennél...
6/18 anonim válasza:
Kedvesen visszautasítanám. A gyereknek is megkell tanulnia, hogy idegenektől ne fogadjon el édességet (és bármilyen kedves, ne menjen el vele sehova).
7/18 anonim válasza:
Én adtam már síró gyereknek kindertojást, pont 20 körül voltam. Már a lépcsőn bontotta lefelé, tuti benyomta. Kellemes kinézetű, ápolt voltam, és megkérdeztem a szülőket, hogy megkaphatja-e. Ők jöttek vonattal, én mentem vonattal.
8/18 anonim válasza:
Azt hogy apuka szeretője nagyon kedves es van egy kis lelkiismeret furdalasa.
9/18 anonim válasza:
Azt, hogy beteg. Nem fogadnánk el.
10/18 anonim válasza:
Ja és az én gyerekem is kapott már mindenfélét az évek alatt, volt, ami nem kellett neki, volt, amit elfogadott. Szerintem ebben semmi rossz nincs, mindig a szülő jelenléte a kulcs.
Ha már 11-12 éves és egyedül utazik a buszon, akkor kicsit bizarr a dolog, eleve nem kindertojásos korosztály már, másrészt meg.. nemtudom, nem kortárs ne akarjon haverkodni tizenévessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!