Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamat most szoktatjuk le...

Kisfiamat most szoktatjuk le a pelusról.Nem minden nap de van,hogy 2percenként szól,hogy pisilni kell ráültetem és semmi.És ez így megy egy darabig.Mondtam neki üljünk itt kicsit hátha jön a pisi de nem.Ez miért van?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 17:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Az én fiam is ezt csinálta. Majd elhagyja
2023. máj. 7. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem érett, nem érzi, korai. Jó sokat fogsz takarítani.
2023. máj. 7. 17:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Takarítani talán nem.mert szól egyszerre megyünk is bilire.1-1 nap van így ,h.rövid időn belül többször kéri,hogy menjünk.
2023. máj. 7. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
A szobatisztaságra való érettség első kezdetleges jele, hogy egyre ritkábban, alkalmanként egyre többet pisil. Ha 5 percenként "jelez", az nem jel. Csak tetszik neki a bili, mint játék.
2023. máj. 7. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Most már elég meleg van, én simán hagyom benn csupasz fenékkel a fiamat egy félórát-órát, aztán leül a bilire, ha akar (az is a szobában van). Másfél éves, szokott is a bilibe pisilni, csak résen kell lennem, mert utána szeret belelépni meg kiborítani, vagy játékokat dobálni bele.
2023. máj. 7. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig jobb, mint a lányom, aki a kell pisilni? kérdésre simán rávágja, hogy nem, aztán meg 2 perc múlva bepisil. Ráadásul lassan 3 éves lesz, szeptembertől ovis, már dunsztom sincs, mihez kezdjek vele.
2023. máj. 7. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
6, mondjuk beláthatnád te is, hogy nem a korától függ, meg az ovitól, hogy mikor lesz szobatiszta.
2023. máj. 8. 07:00
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Ez nagyon szuper, csak oviban már nincs pelenkázás, hanem átöltöztetés van, ha bepiszkít a gyerek. Na most napi 8-9 óra munka mellett kicseszett nehezen fog beleférni, hogy minden nap kimossak és megszárítsak 6 garnitúra lepisilt/lekakilt váltóruhát meg esetleg még a komplett ágyneműjét is, hogy másnap vihessük vissza.

Tudom, hogy ettől függetlenül ha fejreállok sem lesz előbb szobatiszta, mint ahogy megérik rá, de hadd ne tapsikoljak már örömömben miatta.

2023. máj. 8. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
8, benne voltam, ezért nem ment oviba, felmentést kértünk.
2023. máj. 8. 14:11
 10/13 anonim ***** válasza:

És hova tegyem abban az 1 évben, amíg esetleg nem jár oviba?

Mert hát gondolom a bölcsiben nem maradhat, vagy rosszul tudom?

Nem mintha nem lenne idő még addig, de mindenre fel akarok készülni...

2023. máj. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!