10 éves kisfiam ma mondta el, hogy már nagyon régóta hosszú hajat szeretne. Sosem volt még hosszu haja de nagyon szeretne legalább a háta közepéig érőre megnöveszteni. Én kezdetben engedtem is volna, de az apja azt mondta, hogy ha lánynak ebben a korban mar nem is, akkor b-zinak fogják nézni, amivel elbizonytalanított. Vélemények? Engedjük?
Nálunk a hosszú hajú srácok menőnek számítottak. A férjed homofóbiája viszont aggasztó
2023. márc. 29. 08:01
12/26 anonim válasza:
Persze hogy engedjétek. Remélhetőleg a gyerek nem olyan buta és korlátolt, mint az apja.
2023. márc. 29. 08:06
13/26 anonim válasza:
Nem örülnék neki, de ha neki fontos lenne megengednem persze, de ragaszkodnek hozzá hogy ápolt rendezett hajviselete legyen így is.
2023. márc. 29. 09:06
14/26 NTBS válasza:
Én nem engedném.
2023. márc. 29. 09:43
15/26 anonim válasza:
Az én kisfiam 5 éves, és hátközépig ér a haja. Kiskora óta növesztjük neki. Senki nem nézi lánynak. Nagyon jól áll a hosszú haj a kisfiamnak, és neki is nagyon tetszik. Sem ő, sem mi nem akarjuk levágatni a haját.
Bátran hagyjad neki megnöveszteni! :)
2023. márc. 29. 10:09
16/26 anonim válasza:
Pont annyira fogják b.zinak nézni, mint Jason Monoa-t...
Jah mert minden hosszú hajú férfi pont úgy néz ki mint Jason Momoa... főleg egy 10éves gyerek...
Az az igazság hogy a hosszú haj a férfiak kb 1 százalékának áll jól, azon belül is csak akiknek a személyisége erőteljesen férfias annyira hogy a hosszú haj nőiességét ellensúlyozza.
2023. márc. 29. 17:56
18/26 anonim válasza:
#10 Azért nem akarod, mert neked nem tetszik. Ez egyértelmű. Ez, hogy a hosszú haj vagy a melegség miatt magyarországon megvernek, ilyen már nem létezik.
2023. márc. 29. 19:10
19/26 anonim válasza:
Amúgy a melegek, akiket ismerek, egytől-egyig rövid hajúak, ugyanúgy fel van nekik nyírva, mint a heteróknak. Meg a másik férfin sem a hosszú, hanem a rövid, férfias frizurát keresik. Meg nézzétek meg, hogy merre halad a világ, mit rejt magában ez a nagy elfogadási hullám, ami most kezdődött ez. A mai 10 éveseknek ez a normális, nem az, ami nekünk volt 20-30 éve.
2023. márc. 29. 19:12
20/26 anonim válasza:
18: Nem sikerült értelmezni amit írtam úgy látom.
Feltett a kérdező egy kérdést, véleményekre volt kíváncsi.
Én leírtam a témában az én véleményem. Elhiszem hogy ellenszenvet vált ki mert nem tetszik amit írtam. Én így látom és ezt gondolom, szívem joga. Pont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!