Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám rávezetni 18...

Hogy tudnám rávezetni 18 hónapos kisfiamat arra, hogy rágjon?

Figyelt kérdés

Sajnos csak pépes ételt eszik meg. Nem is kapja be a szájába a szilárd ételeket, mintha félne tőlük, ha nyújtjuk felé, elszalad.

Ha azzal próbálkozom, hogy nem teljesen turmixolom össze az ennivalóját, akkor fuldoklik, és ha leküzdi a darabot, akkor inkább nem eszik tovább.

Most 8 foga van, nagyon nehezen jöttek ki a fogai. Későn jöttek ki az első fogai, majdnem egy éves volt már, és egyszerre mindig több foga jön.

A doktornőnk azt mondta, hogy előfordulhat, hogy a fogzástól van.

Hallottatok már ilyent? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Köszönöm előre is.

2008. dec. 28. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
szia azen lanyom is 18 honapos neki is keson jottek a fogai de o se nagyon akarja megenni a szilard kajakat mar most ott jarunk hogy megeszi de nagyon nehezen szokott ra a fogzas miatt gondolom mikor ragta fajhatot neki es ezert nem ette, nem tudom.az en lanyomnak 9 foga van de most mikor bele neztem a szajaba 6 jon meg most, ugyhogy orulok hogy eszik mert hal istennek csak eszeget pl most is krumplui levest adtam neki fustolt hussal , es megpepeltem neki felig meddig a hus miatt mert azt szilardan nem akarja megenni.szerintemn a kisfiadnak a fogzas miatt van ez hogy a szilard kajakat nem akarja megenni.
2008. dec. 28. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! köszönöm szépen a választ. Én is úgy gondolom, hogy a fogzás nagyon rossz hatással van az étkezésre. Neked hogy sikerült rászoktatni a kislányodat arra, hogy nem pépeset is megegyen? Nekem még egyánltalán nem sikerült, mindig csak a turmixolt ételt eszi meg a kisfiam, nem csak akkor amikor jön a foga. Hogy próbálkozzak? Be sem lehet tenni darabos ételt a szájába. Pl. még a kenőmájast sem tudom megetetni vele.
2008. dec. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!