Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
4 éves gyerekem nem hajlandó megválni a téli kabátjától, ha mást akarunk ráadni akkor hisztizik, hogy az nem jó és nem veszi fel. Semmi mást nem hajlandó magára venni, csak azt. Miért van ez?2023. márc. 23. 16:40
1/7 anonim válasza:
Dettó a 3 évesem. Betudom dackorszaknak.
2/7 anonim válasza:
Dackorszak. Nevetségesen hangzik, tudom, de köszönjetek el a téli kabáttól. Ő most megy aludni a szekrénybe, pápá kabátka. És lehet köszönteni az új kabátot, amiben megannyi élmény vár majd rá. Ne legyen túl húzva meg túl beszélve, egyszerűen csak akasszátok fel, tegyétek be a szekrénybe és kívánjatok neki szép álmokat, lehet integetni is. Aztán ráadni az új kabátot és elmenni benne programozni.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk gyerekkoromban én is utáltam az átmeneti kabátokat es ez mai napig àll. Számomra 3 féle idő van: hideg van, és akkor télikabát. Hűvös van,akkor lecipzárolt télikabát. Ha meg melegebb van,akkor simán csak pulcsi. Ki nem állhattam soha a vékony kabátokat és mellényeket. Amúgy sincs még meleg,15 fok átlagosan. Vagy napsütésben volt nálunk ma 20 fok, de egy-egy hidegebb fuvallatól átfagytam.
4/7 anonim válasza:
Sok gyerek csinálja ezt, vagy pulcsit nem vehetjük le, vagy sapit.
5/7 anonim válasza:
Afiam dettó. Ősszel az élete árán se volt hajlandó felvenni a sapkát. Most meg visítós hiszti volt, mert nem akart elindulni vastag sapka nélkül. Mi is elköszöntünk a sapitól, eltehette a fiókba, elővehette a vékonyat.
6/7 anonim válasza:
Hagy vegye azt fel.. Majd ha kint jatszik melege lesz benne és kényelmetlen lesz, hagy tapasztalja meg.
7/7 anonim válasza:
A megtapasztalás is jó megoldás. De akkor vinni kell másik kabátot és magyarázni neki, ha leveszi a télit. Hogy abban melege van, mert az egy vastag téli kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!