Meg tesómtól tudok hozni egy futóbiciklit,ha előbb azzal menne?
2023. márc. 5. 07:05
22/33 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha csak nem csoda ügyes gyerek, nem fogja tudni egyszerre megtanulni a tekerést és az egyensúlyozást is.
2023. márc. 5. 07:06
23/33 anonim válasza:
Szedjétek le a pedálokat és ezzel futóbiciklizzen. Mi ez alapján tanítottuk bringázni, így ez az első lépés. Ha sosem volt futóbiciklije, akkor kicsit nehezebb lehet és tovább tarthat.
Ha előbb futóbiciklivel megy, akkor utána mehet pótkerék nélkül.
Bár nekünk úgy se ment. 2 éves kora óta megy futóbiciklivel, szépen egyensúlyoz, hosszan gurul felemelt lábbal, de mégse tudott átülni pótkerék nélkül a pedálosra.
2023. márc. 5. 08:13
25/33 anonim válasza:
Tök jól néz ki a videón, de ez a gyerek szerintem nem a felvétel alatt tanult meg tekerni. Csak illusztráció.
A normál biciki futóbiciklivé való átalakításával az a baj, hogy egy futóbickili 3 kiló, míg egy normál bicikli 8-10. Nem olyan könnyű megtartani egy kisgyereknek.
2023. márc. 5. 08:22
26/33 anonim válasza:
Lehet, de nekünk ez alapján sikerült.
Ez a baj a biciklizés megtanulásával is, hogy meg kell tanulni megtartani. Btw lehet kapni 5 kilós bringát.
2023. márc. 5. 08:40
27/33 anonim válasza:
26, abszolút kíváncsiság: melyik gyerekbicikli 5 kg?
2023. márc. 5. 08:52
28/33 anonim válasza:
Woom 2
2023. márc. 5. 08:58
29/33 anonim válasza:
24, 164 ezer? 🤣 Akkor nem lesz 5 kilós biciklije. 2 új felnőtt kerékpár került ennyibe és naponta azzal közlekedünk.
2023. márc. 5. 12:13
30/33 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés mennyibe kerül. Plusz ha olcsóbban ki lehetne hozni, akkor a decathlonos bringa is 5 kiló lenne. De az is 10. Az én 3 évesen 15 kiló volt. Nem mindegy, hogy 10 kilót vagy 5öt kell megtanulnia egyensúlyozni. Egyébként 1-2 év múlva 130ért el lehet adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!