Milyen gyerekágyat javasoltok?
Illetve sokat segitenetek ha linkelnétek milyen van nektek.
Mindenképp leesesgatlosat szeretnék, és olyat, amin valamennyire melléférek, ha kell.
Először hazikoágyra gondoltam, ilyesmire [link]
De aztán megnéztem ezeket a kárpitozott ágyakat is, abból is inkább a gyerek franciagy tetszik
Többi fajtából nem találtam még olyat, ami jó lenne, ezért szívesen fogadok ötleteket , köszönöm
17 hónapos a kicsi
Egyiket sem venném.
A házikóágy cuki egy 3 évesnek, de ahogy nő, egy idő után ciki, kisgyerekes lesz, és feltételezem, ha nem is véglegesen veszel ágyat, azért nem is akarod pár évente cserélgetni.
A kárpitos ágyak meg borzasztóak, azon túl, hogy szerintem csúnyák, igazából azok is csak rövid időre alkalmasak, kifekszik őket, kikopik a hinta, ha belepisilnek/-hánynak, macera a tisztításuk. Akkor még hàzikóágyat is hamarabb vennék.
De egyébként beruháznék egy normális, 160X80-as és 200X90-es méret körüli fenyőágyra, amihez van levehető leesésgátló. Ezt mondjuk 10 éves kora körül lehet cserélni nagyobbra, ha gondolod, és nem lesz ciki sem.
Ahogy a kettes irja, a karpitos borzalmas, nekem is a mamamnal volt anno ilyen, most lenne 120 eves, ugyhogy nem ma volt.
Bepisil, hany, hat jo lesz takaritani meg aztan szagolni.
A hazikos meg, hat igen 3 eves korig jo, aztan meg ciki lesz neki ahogy no, nekem mar 4 evesen mondta hogy milyen agynemuben hajlando aludni , ami nem babas.
En vettem egy Ikea gyerekagyat, leesesgatlo volt hozza, ugy aludt 4 eves koraig, most 8 es meg siman 2-3 evet elfer benne.
Semmi flanc , csak egy feher fa agykeret, Ikea matraccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!