Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekkel a Velencei tónál jó...

Gyerekkel a Velencei tónál jó nyaralni? Balatonhoz képest milyen?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam a Velencei tónál, semmit nem tudok róla. De közelebb lenne nekünk,mint a Balaton. Mi a véleményetek róla? Milyen a vize,hogy mélyül? Vannak jó hotelek? Gyerekkel ideális?
2023. febr. 14. 22:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Bánki-tó? Én csak egyszer voltam régen, nem egy nyüzsgő hely, de nagyon szép, van vízi színpad nyáron színházi előadásokkal. Szállás is van, de arról nem tudok nyilatkozni, mert mi nem ott laktunk.

2023. febr. 14. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem voltam a Velencei tónál nyaralni, csak elmentem mindig mellette ha Balatonra utaztam. Szép nagy, de ahogy hallottam ez az a típusú tó ami hol kiszárad, hol visszatér. Sekély tó. Emlékszem talán 2004ben volt akkora aszály hogy a Balaton is látványosan leapadt. ÉS sokan azt gondolták kiszárad. Ott is van rengeteg olyan rész ahol simán besétálhatsz de nem tudsz elsüllyedni mert nagyon alacsony a víz.

Szerintem ha nem is mentek bele a tóba, körbe lehet járni, biztosan vannak jó túraterületek, bicikliutak arrafelé. Érdemes ráérdeklődni a strandokra hogy lehet e fürdeni. Balatonon sem fürdőzni mentem mindig, csak körbe járni a tavat, lenyűgöző látványt nyújtott. A Velencei tó is hasonlóan szép lehet, egyszer lehet ellátogatok oda. Reméljük meg fog menekülni attól hogy kiszáradjon. Bele lehet avatkozni mesterségesen. Viszont az az érdekes hogy ami van víztározó, ott is kialakult az élővilág és ha azt lecsapolják akkor jelentős halpusztulás jöhet létre. Szóval az sem valami egyszerű történet. Most azt mondták emelkedett valamit a Velencei tó vize, de az még kevés ahhoz hogy elérje azt a szintet ami optimális. Vannak hírek a témában, kicsit nézz szét.

2023. febr. 14. 22:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit tudok még ajánlani az a Pécsi tó. Nagyon szép, igaz nem annyira nagy mint az említett kettő, de körbe lehet járni, azt hiszem még kutyát is lehet sétáltatni, tavaly mikor ősszel ott voltam rengetek család járt ott. A közelben van Orfű, Pécs, Cseppkőbarlang, Orfűi tó.
2023. febr. 14. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akartok a tóban fürdeni Agárdon van medencés strand.
2023. febr. 15. 01:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól is függ, melyik részére mennétek és mekkora gyerekkel. Ha úszni nem akar/tud, csak pancsolni a szélén, homokozni, arra a velencefürdői fizetős strand pl tökéletes, tiszta, higiénikus, csak épp zsebkendőnyi méretű, szóval csúcsidőben elviselhetetlen. (Tavaly nyáron voltunk, friss az élmény.)
2023. febr. 15. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!