Meztelenség gyerekek előtt, hány éves korig egészséges?
4 és 5 évesek a gyerekek és külön neműek. Eddig gyakran előfordult, hogy együtt fürödtünk, de mostanra már egyre gázabbnak érzem, sőt már arra is gondoltam, hogy a gyerekeknek sem kéne együtt fürödni/meztelenkedni.
Van erre szabály vagy mondás?
Szerintem ebben nincs általános szabály. Minden család más, valahol már gyerekkorukban nem meztelenkednek egymás előtt, máshol meg felnőttként is simán.
Szerintem az a lényeg hogy se a gyerekek, se ti ne érezzétek magatokat kellemetlenül, feszélyezve. Ha a gyerekeid jól érzik magukat pucéran és titeket sem zavar, kár tiltani és fordítva, ha azt látjátok hogy szégyenlősek akkor hiba forszírozni a meztelenséget.
Én 10 éves koromig fürödtem együtt apukámmal.
De igazából szerintem nem nagyon kéne ebből problémát csinálni.
Egészséges a meztelenség, még akkor is, ha nem családban van.
Szerintem úgy kéne lennie, hogy nem takargatja magát senki senki előtt, mert alapból meztelen mindenki, és nem ruhában születik.
Semmi nincs benne, nyugodtan legyél előttük bármeddig meztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!