Egy 7 éves kislánnyal mit lenne érdemes megnézni egy csütörtöki napon Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk budapestiek,ezért jólesne néhány programajánló. Múzeumokat szeretjük, az egyik program a Természettudományi Múzeum. De azon kívül kellene valami "gyerekesebb" hely is. Ami nem játszóház. Az van nálunk is.
Köszi!
2023. febr. 4. 20:41
11/20 A kérdező kommentje:
Cirkusz sajnos nem jó. Egyszer vittük,de nem bírta.
Mivel hideg van,benti programot keresünk mindenképpen. Ilyen hideg szélben nem fogunk kint fagyoskodni. Állatkert nálunk is van. Szerintem a legnagyobb az országban (Nyíregyháza).
2023. febr. 4. 21:16
12/20 anonim válasza:
IMAX 3D moziban volt már? Lehet nagy élmény lenne neki.
Fognak adni most egy Marvel filmet is, biztos szereti a szuperhősöket ő is.
13/20 anonim válasza:
Nem tudom hogy olyan extrém lányos kislány-e.
Főnököm mindhárom lánya oda van a marvel univerzumért. :)
Utolsó voltam
14/20 anonim válasza:
Minipolis az szerintem kb 10 éves korig érdekes
15/20 anonim válasza:
Illúziók múzeuma, mozi, Zoo café, Tropicarium
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ!
2023. febr. 5. 07:31
17/20 anonim válasza:
A minipoliszba mi be se fértünk, hatalmas tömeg volt egy átlag hétköznap délután.
18/20 A kérdező kommentje:
17! Olyan hely kizárva,ahol tömeg van. A lányom nem bírja.
2023. febr. 5. 12:12
19/20 anonim válasza:
Ha nem délunán mennétek hanem korábban nincs tömeg, a minibe
20/20 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor második nap délelőtt megnézzük.
2023. febr. 5. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!