Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire normalis ha egy 3...

Mennyire normalis ha egy 3 eves gyerek nem mutogat?

Figyelt kérdés
Mutogat arra mit szeretne , meg ami neki tetszik de konyvekben ha kerem mutasd meg a cicat,hazat nem mutatja meg ,de tudja erti mit akarok tole ennek ellenere nem mutat ra
2023. jan. 27. 08:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta a logopedus kizartnak talalja az autizmust bar meg csak 3x* talalkoztunk. Neurologusnal is voltunk, szinten nem talalt okot autizmusra gyanakodni, jovo honapban megyunk pszichologushoz ....
2023. jan. 27. 12:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy unja. Egy 3 évesben már kell legyen annyi kooperáció, hogy ha kérnek tőle valamit - jelen esetben, hogy mutasd meg a kiscicát -, akkor megcsinálja. Ha még nem is mindig, de 10/8szor.
2023. jan. 27. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
12 Ezt csak az tudja akinek megkésett beszedfejlodesu gyereke van. Olyan gyerekkel, aki beszél 2 évesen, nem mindig a böngésző könyvvel játszik az anyja, így nem unja meg. Nálunk nagyon sokszor előkerült és meg is unta, főleg, hogy ezzel akartam a beszédre ösztönözni, az meg nem ment neki, nem akarta csinálni.
2023. jan. 27. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13, de bocs, nem kell ehhez böngészőkönyv. Elég egy random könyv amiben képek vannak, "nézd, segítesz megkeresni az xy-t? Anya nem találja, Te észreveszed?" Szerintem, ha egy ilyenre nem reagál egy 3 éves, akkor ott valami van.
2023. jan. 27. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
13, megkésett beszédfejlődésű gyerekem (is) van. Addig nem mutatta, amíg nem tudta. Utána mutatta. "Pedig" a könyvek a mindene. Járni se tudott, már maszva cipelte az ölembe.
2023. jan. 27. 20:45
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
15 Nekem is mutatta és a kérdező gyereke is mutatta 1, meg 2 évesen, aztán 3 éves korára elunta, van ilyen, nem jelent semmit. Az én gyerekem nagyobb, nehezebb feladatokat igyekszek vele csinalni. De utálja, ha néha raveszem, látom, hogy tudja, de gondolom nagyobb erőfeszítés neki és ezért nem akarja.
2023. jan. 27. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
A mutogatás hiánya 1 évesnél számít, nem 3 évesnél.
2023. jan. 27. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez az együttműködés hiánya akkor.
2023. jan. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!