Hány éves a kislányod és hanyas cipőt hord?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy egy adott életkorban mekkora a gyerekek lába.2023. jan. 24. 22:14
31/42 anonim válasza:
29 vagyok. Az én lányomnak van ilyen pici lába? Pedig nem tűnik kicsinek...Azta.
32/42 anonim válasza:
4,5 eves. 29es elefanten szandi most kényelmes neki, meg nohet bele picit. Nike cipoje 29,5. Decatlon 27es cipot mar nem adom ra, de meg belemegy a laba. Szóval szerintem 28,29 markatol fugg
35/42 anonim válasza:
11 éves és 32–es lába van. De ő kis termet. A korabeliek hordanak 35-36-osat is.
37/42 anonim válasza:
Az 5éves lányom 31es cipöt hord a 3éves lányom 21-22est de több a 21es.
39/42 anonim válasza:
5-ös vagyok, azóta már majdnem 3,5 éves a lányom, és 26-os a cipője. Nem semmi, hogy 1,5 év alatt 4 számot nőtt :)
40/42 anonim válasza:
#33 vagyok.
Azóta 3 éves lett, és 24-es cipőt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!