Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szex gyerekek mellett?

Szex gyerekek mellett?

Figyelt kérdés

28 éves pár vagyunk, 2 gyerekkel ( 3 és 5 évesek).

Hasonló korú szülőktől kérdezem,ti hogy oldjatok meg a szexet?

Vagy hullák vagyunk estére,vagy éjszaka bemászik közénk az ágyba,igy az éjszaka is nehéz.

Mind a ketten igényelnénk az együttlétet,de igen nehéz így.

2023. jan. 15. 17:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Ez nálunk is így volt, most már nem igenyeljuk (egymással biztosan nem), pár év kellett hozzá.
2023. jan. 15. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Este hiába vagyunk fáradtak, összebújunk a nappaliban es neha szeretkezés lesz belőle, néha nem. Ha ho-ban van itthon a férjem, déli alvásidőben is egymásnak eshetünk.
2023. jan. 15. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ekkora korra azért már aludtak éjszaka, max. a kisebb hajnalban ha átjött. Olyan 2 éves korig volt nehezebb megoldani, de akkor is általában átvonultunk valami másik szobába, akár a fürdőbe, konyhába :D ha foglalt volt az ágyunk.
2023. jan. 15. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 1 és 3 évesek. Este 10re alszik mind a 2, utána simán van időnk rá. Éjjel nalunk is kózenk mászik a nagy. Így mikor elalszanak, akkor szoktunk. Illetve ott a fürdő, a konyha, a nappali...szerintem nalunk olyan még nem volt, hogy szexre túl fáradtak legyünk.

Illetve ritka, de ha hétvégén alszanak tovább, akkor ott a reggel is.

Erről mamám mondása jut eszembe, hogy ha valamit akar az ember, azt akárhogy megoldja. Ha nem oldja meg, nem akarja igazán.

30n, 33f

2023. jan. 15. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
98%

Szintén 28 éves vagyok, 2 és 5 éves gyerekekkel. Nálunk is jön éjjel még hozzánk, így az éjszaka egészében nem áll rendelkezésre, de este altatás után igen. Mi is fáradtak vagyunk, de ha normális szexuális életet szeretnénk, jobban meg kell ragadni a lehetőségeket, mint korábban. Este van rá mód. Meg ha házon kívül vannak a gyerekek.

Reggel nagyon ritka, mert este könnyebben fent maradunk, minthogy korábban keljünk.

2023. jan. 15. 18:19
 6/11 anonim ***** válasza:
21%

Nem mászkálhatott át hozzánk, ha baja volt szólt.

Hullafáradtak nem voltunk, általában, mitől lettünk volna.

Meg hát nem csak a hálószobába lehet szexelni.

2023. jan. 15. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

Mint az utolso.

En sem voltam faradt este a gyerekek mellett. Sot a kisbabas idoszak volt a legnyugisabb 😁 nalunk 20:30 a takarodo. (Nem ertem mire kell hagyni 10ig a gyereket fent lenni)

Szex: zuhany alatt, kanapen, kocsiban, moziban, asztalon, barhol ami nem agy 😁

2023. jan. 15. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
21kor elalszik. Utána hajrá :).
2023. jan. 15. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat alszik du. 21.30ra dol ki, addig en 3x elalszok vagy a kanapen vagy altatas kozben. Szornyu. Mi hajnalban szoktunk 5kor. Éljen a koran kelés😅
2023. jan. 15. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Nappal akkor vagyunk együtt mikor nincsenek otthon, éjszaka meg a lakás többi részében, mivel a kisebb velünk alszik
2023. jan. 15. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!