Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Válás/költözés tapasztalatok...

Válás/költözés tapasztalatok szerint a kicsi gyereket kevésbé viseli meg?

Figyelt kérdés
2 gyerekünk van, még 4 év alattiak. Nem hiszek már benne hogy javítható a kapcsolatunk. Azon gondolkodom jobb ha hamarabb kilépek egy kapcsolatból akár anyagi nehézségek árán is, vagy húzzam az időt, de akkor nehezebben viselik majd a gyerekek is. Ha már tenyleg nem látok eselyt semmire jobb szetmenni amig kicsik?
2023. jan. 3. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Nem igaz,hogy 4 évet se bírtok ki egymás mellett,de 2 gyerek az kellett. Inkább dolgozzatok a kapcsolatotokon. Ha kettőt csinált neked, gondolom azert valamennyire szerettétek egymást még nemrég.
2023. jan. 4. 19:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Sehol nem irtam hogy 4 évet bírtunk ki. Egyebként én dolgoznék és dolgoztam is rajta, de ehhez egyedül nem vagyok elég. Ha a másiknak nem áll szándékaban alkalmazkodni segíteni stb... de most nem is a kapcsolatunk elemzése volt a kérdéses.
2023. jan. 4. 21:14
 13/14 anonim válasza:

Mi lett veletek?

Elváltatok?

okt. 11. 07:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére.
okt. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!