Mit mondjak a gyereknek? Áthallatszik, hogy a szomszéd nemi életet él!
És mindig kérdezi, hogy Anya mit csinálnak a Pinczédi bácsiék?
Mit mondhatnék neki? Olyan kínos
5 éves gyerek!
"...de verekedni meg kiabálni nappal szoktak..."
Azta durva! A drogcsempászetre meg a déli órákban kerül sor?? Szép egy család lehet...
A kérdésre: "szerelmeskednek a szomszédban, meg tv-t néznek." Ez elég általános válasz. Ettől függetlenül minden életkorban lehet és kell beszélgetni a gyerekekkel a szexről, főleg amikor kérdést tesznek fel. De a szomszédék kapcsán én az iménti burkoltabb választ adnám mivel igaz is, mégis diszkrét, egyúttal. Tényleg kínos lehet, amikor a lépcsőházban a gyerek összefut a szomszéddal, miután valaki részletesen kioktatta a gyereket, hogy pontosan azt teszik, amit már ért is a gyerek valamelyest.
Tehát én külön venném a ketőt: a szexről a gyerekek életkorának megfelelően beszélgetek velük, azonban amikor kéjes ricsajt hallanak, akkor elnagyoltan fogalmaznék, mivel nem feltétlenül tartozik a kisgyermekre, hogy "konkrétan ez az anyméhes-szülőcsatornás sztori", amit hall. Pár év múlva, amikor már a gyerekek kevésbé szókimondóak, úgy is összeáll neki a kép a kéjzajról.
25-ös, erről az jutott eszembe, hogy egy másik kérdés kapcsán, ami a melltartó viseléséről vagy nem viseléséről szólt, leírtam, hogy a dédöreganyám nem volt olyan vaskalapos, mint itt némelyek.
Hát, ezt a megjegyzést ide is írhattam volna. :-)))
Az igazat - nem részletesen!.
Szeretik egymást, szeretkeznek, amit a házaspárok csinálnak egy boldog házasságban.
Aztán, ha kérdez, akkor a szintjén válaszolsz.
Egyébként nem érdekelne, hogyha xy erre figyel.
Panelben élek, azt is hallom, hogy a felettünk lévő horkol, vagy elmegy pisilni.
Nem visítunk, de amikor véletlenül hangosabbak vagyunk, ez van. Nem a mi hibánk, hogy a panelben egy fingást is hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!