Anyukák, mennyire lett másabb az életetek, miután visszamentetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Nekem februárban lesz 2 éves a lányom, muszáj visszamennem dolgozni, így bölcsibe fog menni február körül. Néha már úgy érzem teljesen megőrülök az itthoni mókuskeréktől, a dacos kiscsajomtól akit persze mindennél és mindenkinél jobban imádok, de ez a mindennap ugyanaz de mégis más dolog teljesen kikészít már. Nálatok jobb lett valamennyivel amikor visszamentetek dolgozni? Hogy volt ez nálatok?2022. dec. 2. 13:35
1/7 anonim válasza:
Jobb lett mikor én dolgoztam, ő meg közösségben volt. Az esték,és hétvégék.jobban teltek, mind2en jobbN megbecsültuk az egyutt toltott időt. Rossz akkor lett mikor beteg volt, az jó ideig kínszenvedés volt.
2/7 anonim válasza:
Rosszabb lett. Azóta semmire és senkire nincs időm. Hazaesek munka után, próbálom behozni ami elmaradt és alig vagyok a gyerekekkel.
3/7 anonim válasza:
Sokkal rosszabb. Semmire nincs idő, egy rohanás az élet.
4/7 anonim válasza:
Majd megtudod. 2-3 nap utan 1,5 hetig kuralod a gyereket es ujra. Ez marciusig. En nagyon megbantam. Havi fulgyulladas, anntibiotikum kura ,nem tudnak beszélni meg, nem tudjak elmondani mi bajuk. Erre keszulj inkabb sajnos.
5/7 anonim válasza:
Hazaérek, fáradt vagyok, semmire nincs energiám, az alap dolgokra sem. Gyerek jobb esetben megy 2 hetet bölcsibe, 1-2 hetet otthon van. Előtte soha nem volt beteg, most szinte mindig.
6/7 anonim válasza:
Szerencsére nem sokat beteg.
De én is gyerekekkel dolgozom, szörnyű volt, a beszoktatás nekem diliház 3 hónap üvöltés a melóhelyen. A fiam nem sírt bent, de otthon nekem végig, így kb addig nem üvöltött valaki míg aludtam.
Most ovinál kb ugyan ez(szerencse most a melóhely nyugis) de a változástól itthon pörög és anyás, így kb semmit nem tudok csinálni csak ha jó napja van.
7/7 anonim válasza:
A mokuskerek ugyanugy meg lesz akkor is ha dolgozol, csak kiegeszul azzal hogy allandoan rohansz, hazaesel hulla faradtan delutan es akkor kene csinalni a hazimunkat es foglalkkzni a csaladdal. Hetvegen detto. Szornyu, en utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!