Akinek 6 éves kisfia és/vagy 4 éves kislánya van, miket vesz ajándékba neki(k)?
6 evesem van, ilyen magneses epitot, konyvet, kontost a kedvenc rajzfilm mintajaval veszek.
Mamatol autot kap, mas rokon nincs.
Ez az az életkor, amikor a legkönnyebb nekik ajándékozni.
Már lehet társasjátékot venni, bár itt még célszerű figyelni az életkori ajánlást. De a legtöbb társasjáték már 4-5 éves kortól használható.
Még lehet mesekönyvet, matchboxot, babát, plüssfigurát venni nekik. A mesekönyvet tág értelemben vedd: nemcsak a klasszikus mesekönyvek jók, de pl. a Thomas, a gőzmozdonyról vagy Sam, a tűzoltóról szóló történetek, vagy gyermekverseket tartalmazó verseskötetek, sőt vannak megzenésített verseskönyvek is CD-melléklettel pl. a Kaláka együttestől.
Ha van diavetítőd, akkor diafilmeket is vehetsz. Ha nincs, akkor maga a diavetítő is lehet ajándék néhány filmmel (esetleg más rokonok is vehetnek filmet ajándékba, és máris lesz egy kisebb készletetek).
Ha van helyetek bőven, akkor kisvasutat, csócsóasztalt stb.
De természetesen lehet színes ceruzát, zsírkrétát, vízfestéket is, ha szeret ezekkel alkotni.
De ha csak bemész egy Régió játékboltba, rögtön találsz rengeteg olyan dolgot, ami nekik való ajándék. Csak bírd kifizetni. :-)
A lányom 4 éves lesz januárban, ő ezeket kapja:
Mikulásra karàcsonyi pizsi és cuki meleg zokni, adventi meséket tartalmazó könyv, csoki stb.
Karácsony:
- könyv (Diótörő zenélős mesekönyv)
- nagy plüssfamingó (ő kerte...)
- lego
- tolltartó filcekkel (ez màr rokonoktól közös ajándék, rendes emeletes tolltartó)
Szülinap:
- Baba (kb 40 cm-es ilyen rendes klasszikus)
- Könyv (4 éves lettem)
Meg van itthon egy kirakó-memóriajátek illetve a carawonga nevű mágneses mozaik kirakó tetszik, de vsz halasztom. Még egy szép ruhát/jelmezt (ilyen jegvarázs vagy ilyesmi habosbabos) gondoltam, de ezek vsz halasztódnak.
Nagyon szeretné megnèzni a VUK-ot, még azon gondolkoztam h dvd-n megveszem neki vagy javaslom rokonoknak szülinapra.
Szerettrm volna zenélő ékszerdobozt de az uram kinevetett, hogy kicsi hozzá es ezt be is lattam.
Tavaly karácsonyra a fiam volt 6 éves, a lányom 4 :)
Fiam űrhajót kért, igaz hamis társast, lego készletet kapott még, puzzle.
Kislányomnak az a nyúl a reklámból (nagyon vágyott rá), Zingo társas, puzzle, lego dots.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!