6.5 éves kislányotoknak milyen ágya van?
Mint írtam,azonnal felébredek,amint mozdul egyet.
Valamint nem áll fel az ágyon. Miért is állna? Szépen lemászik,mintha ébren lenne. A szeme nyitva, beszél is, csinál mindent normálisan.
A férjem el se hitte először, hogy alszik :).
Szóval ne úgy képzeljétek el, hogy megy át mindenen...Olyan csak a filmekben van szerintem.
Mindenesetre le fogom cserélni valamire ezt az ágyat. Vagy megpróbáljuk leszedni a leesésgátlót.
14-es, nem csak a filmekben van olyan.
Szerencsere en ebbol kimaradtam es egyelore a kisfiam is, de a tesom nagyon durvan tolta, bar neki tinkent erosodott fel.
Olyanokat csinalt, hogy kiment telen pizsiben az udvarra, az ejszaka kozepen. Siman megkereste a kulcsot, ami az ajto mellet volt a polcon, kinyitotta es ment.
Meg az emeleten kinyitotta az erkelyajtot es kiallt “nezelodni”. Nem ebredt fel ilyenkor sem, nagyon para volt. Par evig ilyesmi ment majdnem minden ejszaka (persze ovintezkedesek megteve, kulcs eldugva, erkelyajto is zarhato lett kulccsal, az is eldugva, szoval a hazbol tobbet nem jutott ki, de maszkalt, pakolt stb) aztan 15 eves koraban elmult neki.
Az okat nem talaltak, pedig vizsgalgattak ossze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!