Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák! Használtok...

Kedves anyukák! Használtok 7-es méretű (16kg-30kg-ig) Libero pelenkát? Hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Sparban van és a DM-ben is láttam.
2010. szept. 30. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Kösznöm a gyors válaszod!

A Tescoban vajon lehet kapni?

2010. szept. 30. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam látni a tescóban. Mennyi idős gyereknek kell?
2010. szept. 30. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kell h legyen...
2010. szept. 30. 22:59
 5/8 A kérdező kommentje:
2.5éves kislánynak kellene.A 6-os a mérete,de reggelre mindig átázik,azért próbálnánk ki a nagyobb(7-es)pelust.
2010. szept. 30. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem minden nagyobb áruházban lehet kapni, Auchanban, Tescoban láttam már, mondjuk én a DM-ben szoktam venni.

Az én kisfiam 16,5 kg, már majdnem 4 éves, de sajnos éjszakára még mindig kell neki, akármit csinálunk :(

Már nagyon unom!

2010. okt. 1. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a bugyipelus van épp akcioban a 7es,ha a közelben laknál(Tb.) akkor mondanám h gyere és vedd meg.
2010. okt. 1. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Ma a Tescoban kaptam 7-es Liberot,sőt még akciós is volt:-)Féltem,hogy nem lesz,mert a Müllereben és a Mertóban sajnos 6-os a legnagyobb méret.

10:44-es!Sajnos az éjszakai leszokás a pelusról már nehezebb.A 2.5éves kislányomnál is még biztos odébb van,mert reggelre nagyon tele a pelus.Sajnos ebben neked tanácsot adni nem tudok:-(

2010. okt. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!