Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovisodnak/alsósodnak hány...

Ovisodnak/alsósodnak hány télikabátja/overálja van/lesz a télen?

Figyelt kérdés
3 éves koruk után már mindig csak egy téli kabijuk volt a gyerekeimnek, hozzá mondjuk 2 sínadrágjuk, és nem éreztem hiányát több ilyen cuccnak, nem spurságból volt így, de most elgondolkodtam, hogy ne vegyek-e 2 kabit. Mintha mindenkinek több lenne.
2022. nov. 9. 01:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én lányomnak előtte is csak egy volt. Sőt, most nem is veszek újat, mert ami 2 évesen jó volt rá, most is jó lesz szerencsére, már felpróbáltuk. Emellé egy téli overált vettem még.
2022. nov. 9. 03:43
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

3 éves lesz. Egy overálja van és egy sínadrág+kabátja amiket oviban is hasznàl majd, így van váltás ha mosni kell. Még nem néztem meg hogy kinőtte-e, tavaly is ezek voltak, de szerintem még jók rá.

Ezen kívül van itthon egy nagyon játszós örökölt overál, ami a kertben jó sarazni, koszolni, ebbe utcára nem viszem.

Van még egy csinos télikabatja, ezt oviba nem adom majd rá.

Ez utóbbi kettő nélkül is meglennénk, elég lenne csak a két ovis szett, de ha már van használjuk.

2022. nov. 9. 04:02
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ovisként csak 1 kabát+nadrág komboja volt lányomnak aztán 4 osztálytol már 2 sí kabát egy 1 sí nadrágja van.mindkettő szép csak az egyik csak suliban hordja másikat meg ha kirándulni megyünk .
2022. nov. 9. 06:02
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

Nagycsoportos, 6.5 éves lányomnak van overálja, de már nem tudom,hogy rá fogom-e adni.

Ezt az fogja eldönteni,hogy milyen telünk lesz. Vettem neki amúgy vízálló bélelt nadrágot kettőt,ha a hóban (ha lesz..) szeretne játszani.

2022. nov. 9. 06:13
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
2 volt mindig. Mosni kell, nem feltétlenül szárad meg másnapra. Nekünk így volt jó.
2022. nov. 9. 06:32
 6/24 anonim ***** válasza:
85%

Ne zavarjanak már mások! Ha nektek elég, akkor elég.

Nekünk ahányszor több volt egynél, soha nem volt kihasználva. A tavalyi méretből maradt a szekrényben címkés bontatlan plusz sínadrág, mert egyszer nem kellett, pedig megvettem a kisebbnek a bölcsi miatt.

A nagyobbnak (7) csak azért van/lesz több kabátja a télre, mert két méret között van. Éppen jó még rá a tavalyi "szép" kabát is, meg amit idénre vettem. Emellett van síkabátja, ami lehet már rövid lesz overalnadrág nélkül, azt meg nem tudom, hogy hordani fognak-e iskolában (lesz-e mód átöltözni).

2022. nov. 9. 06:55
 7/24 anonim ***** válasza:
72%
4,5 éves. 2 télikabát 3 sínadrág hozzá. Tavaly is igy volt kiscsoportban és minden áldott nap úgy jött haza az oviból, hogy tiszta kosz volt az aznapi sínadrág (udvaron is vannak + ovi után játszótér), szóval a 3 nadrágot is heti 2x mostam általában.
2022. nov. 9. 07:13
 8/24 anonim ***** válasza:
2 kabátja van, az egyik oviba járós, a másik játszós, kirándulós. És egy overálja (kiscsoportos).
2022. nov. 9. 07:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Sínadrág 1 volt oviban, azóta nincs. Úgy sincs hó.

Kabát 2 volt. 1 szánkózni, 1 a mindennapokra. Most már csak 1 van.

2022. nov. 9. 07:56
 10/24 anonim ***** válasza:
53%

Van egy 2 és egy 8 éves lányom.

Van nekik kabátból 3 suliba/ bölcsibe járós illetve játszós is van 2-3 darab mert van hogy minden délután kimegyünk a tanyánkra, ott meg már ilyen időben tuti mosás lesz belőle mire hazaérünk 🤣

Sínadrág 2-2 darab van.

2022. nov. 9. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!