Hány fok van nálatok éjszaka a gyerekszobában? Miben alszik a gyerek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 22:33
1/27 anonim válasza:
21 kb. Plüss pizsamában vannak. 5 és 7 évesek.
2/27 anonim válasza:
14 hónapos, általában hosszú ujjú kezeslábas van rajta éjjel pizsama gyanánt, aminek van talpas része is a lábon. Mivel hiába takarom be, lerúgja magáról, ezért nála 23-24 fok van, a lakás többi részén pedig 22-23,mivel mi is szeretünk melegben lenni.
3/27 anonim válasza:
19 fok van a hőmérő szerint. Rugdalozó van rajta és be szoktam takarni. 1 éves.
4/27 anonim válasza:
Panel 3. emelet. 23-24C fok van. Sima pizsamában alszik. Van egy vékony plédje.
5/27 anonim válasza:
23 fok van kb, lábfejes rugiban alszik a kisfiam, betakarva.
6/27 anonim válasza:
18-20 attól függ kint milyen az idő.
Rövid ujjú body, pizsama, pléddel betakarva, ezt is néha lerugdossa.
3.5 éves
7/27 anonim válasza:
2-es vagyok
Az, aki lehúzta a válaszom, megírná, hogy miért tette? Úgy korrekt, ha még is magyarázza, miért nem hasznos a válaszom.
8/27 anonim válasza:
Most 18-19 °C van, bodyban, rugdalózóban és vastagabb hálózsákban alszik. Ha 20 °C felett van, akkor bodyt nem adok rá.
9/27 anonim válasza:
2-es es 7-es, mert az ajanlott egeszseges homerseklet 18-20 fok kozott van gyereknek alvashoz. A 24 fokoddal tonkreteszed az immunrendszeret.
Gondolom azert vagy lepontozva, mert rosszat teszel a gyerekednek.
10/27 anonim válasza:
Hőmérő szerint 25 fok (távhő), pizsi póló és alsógatya. Én utálom, hogy éjjel ilyen meleg van, a fűtőtestek mind le vannak kapcsolva, de a csövek így is forróak, nem értem, minek fűtenek ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!