Normális, hogy a 3 éves kisfiú a kukacát huzogatja?
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 18:53
11/15 anonim válasza:
Igen, normális. Ez a fejlődésének a része, a gyerek elkezdi felfedezni a testét, mi milyen érzés. Ő még ezt nem úgy fogja fel, mint egy felnőtt. Nincs az a fejében, hogy ő most maszturbál, nincsenek szexuális fantáziái, teljesen tisztán csak a testrészek felfedezéséről szól.
12/15 anonim válasza:
Olvassatok fejlődéstant, akik lepontoztak. Nem magamtól találtam ki. (11 voltam)
13/15 anonim válasza:
12! Sok itt a tudatlan ember,nyugi. Én már sokszor szakmai választ nem is adok,mert a sok "okos" lepontoz.
14/15 anonim válasza:
12. Ezeknek magyarázhatsz.
Van itt egynéhány szellemi őskövület, akik annyira prűdek is emellé, hogy nem is értem, mit keresnek a gyerekvállalás kategóriába, hisz az esetek döntő többségében a gyerek d.ugással készül, urambocsá'.
15/15 anonim válasza:
A 3 éves még csak játszik vele, ha éppen meztelenül van, de ez nem tudatos és nem örömszerzés, vagy önkielégítés (#10). A kukac degradáló, csak idétlen anyukák, nagymamák hívják így. Ha már muszáj, akkor fütyi.És azt is meg kell nézni, nem azért fogdossa-e, mert viszket. Még segíteni kell neki tisztán tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!