Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves fiatoknak feljön a...

2 éves fiatoknak feljön a kukirol a bör?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 11:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Szia! Igen Elocom , nekünk ezt írta fel a doki,és tényleg használt,de egyébként másoktól is hallottam,hogy ezt a krémet kapták!
2010. szept. 29. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen,mi is az Elocom kenőcsöt használtuk,és valóban nagyon jó!1éves korától kezdtük,16hónaposan szépen fel lehetett húzni neki:)
2010. szept. 29. 13:17
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Az Elocom szteroid!!! Gyulladt állapotú bőrre írják fel vagy akkor, amikor az ekcéma épp lángol. Biztosan nem kenném a gyerek kukijára, szerencsére csak receptre kapható.
2010. okt. 25. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Inkább bekenem mint,hogy felrántsák neki vagy megműtsék! Szerintem a doki tudja,hogy mire írta fel és elég sok kisgyermeknél használt!!!!!!!!
2010. okt. 28. 13:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Persze, ha doki írta fel, akkor tuti... :-S

Sajnos mi a gyerkőc 2 hónapos korától használjuk, egyfolytában napi 1szer kenve max 4-5 napig, ha lángol az ekcéma, utána kell tartani 2 hét szünetet minimum. Annak, aki rendszeresen használja 2 hónapon keresztül, mindenképp ajánlom, hogy sürgősen keressen fel v hívjon fel egy bőrgyógyászt, aki fel fogja világosítani, hogy a szteroid nem játék.

[link]

Ez az egyik leggyengébb Elocom!!

Kiemelnék néhány részt:

Az Elocom készítményeket nem szabad a szájnyílás körüli bőr gyulladására, a végbélnyílás és nemi szervek tájékán megjelenő viszketésre, védőoltás beadásának helyén kialakult szöveti reakció, bárányhimlő, övsömör, ajakherpesz ill. vírus, baktérium vagy gomba okozta egyéb bőrfertőzések kezelésére alkalmazni.

Ne használjon Elocom készítményt hosszú időn keresztül vagy nagy kiterjedésű bőrfelületeken, az arcbőrén, vagy a testhajlatokban (pl. hónalj, lágyékhajlat bőrén).

Ezeket az óvintézkedéseket gyermekek kezelésekor különösen fontos megtenni.

Kétévesnél fiatalabb kisgyermekek kezelésére kizárólag orvosi felügyelettel alkalmazható.

- Gyermekek esetében semmilyen testrészen nem javasolt a kenőcsöt 5 napnál tovább használni. Amennyiben az orvos 6 hónapos kor feletti csecsemő vagy kisgyermek kezelésére rendeli, igyekezni kell az eredményes terápiához szükséges legkisebb mennyiségű gyógyszert alkalmazni a szükséges legrövidebb ideig.

- Ne tegye a kenőcsöt gyermeke pelenkája alá, mert ez megkönnyíti a hatóanyag bőrbe jutását, felszívódását és könnyen nem kívánt mellékhatások kialakulásához vezethet.

- Nem javasolt a kenőcsöt nagy mennyiségben hosszú ideig alkalmazni (pl. több héten, akár hónapokon keresztül).

Ha a kenőcsöt a szükségesnél gyakrabban vagy a test nagy kiterjedésű, sebes bőrfelületein, hajlatokban használják, bizonyos fokig hatással lehet a hormonháztartásra, a felszívódás nagyobb mértéke miatt. Tartós alkalmazása gyermekekben befolyással lehet a növekedésre és fejlődésre.

Nagyon gratulálok mindenkinek!! Utánanézhetnétek mivel kezelitek a gyereket...

2010. okt. 28. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nekünk 1 évesen húzta fel a doki a bőrt, mert teljesen le volt tapadva. Egy pillanat volt az egész, nem kell tőle félni. Azóta szépen teljesen feljött és felhúzható. Nem kentük semmivel..
2010. okt. 28. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Még az a jó ,hogy te ilyen okos vagy!!!!!!!
2010. okt. 29. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha vennéd a fáradtságot, látnád, hogy nem én vagyok ilyen okos.... Ha már ezt az oldalt tudod használni feltételezem ismered a "gógölt" is. Rá kell csak keresni.

Nem akarok rosszat, sajnos ismerem a krém hosszú távú mellékhatásait személyesen is, ha valakit érdekel tudok mesélni róla.

Én is hallottam már dokiktól hülyeséget. Lehet sokminden megoldja az adott problémát csak közben több kárt okoz, mint hasznot.

Persze azt kensz a gyerekre, amit akarsz, de feltételezem ezek után meggondolod a dolgot.

Amúgy nem volt abban krémben betegtájékoztató???!!

2010. okt. 29. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!