Mit tegyek ha úgy érzem nincs saját életem gyerek mellett?
Miért már nem vagy nő? :D ne haragudj de ezek annyira baromsagok.
A napirendjet ti alakitjatok, nem kell a 4 fal között tengődni. Mondjuk azt sem értem, a gyerekkel miért nem mész kirandulni, vásárolni, állatkertbe, bárhova? Kocsi, busz, vonat..?
Az meg, hogy hiányzik, hogy önmagad légy, nem is értem. Anyának lenni plusz egy szerep, nem veszi el a többit, ki tudsz még inkább teljesedni, több leszel, nem kevesebb.
Nekem ne mond, hogy a fodrász hiányzik, 30 évem alatt egyszer voltam fodrásznál, kormomet is magamnak festem. Ne ezek jelentsék már, hogy nők meg önmagunk vagyunk.
Tessék a felfogasodon változtatni és az életeteken is. Úgy, hogy nektek jó legyen.
Ne lepasszolgatni akard már, hanem mutasd meg neki a világot. Ne attól érezd már jól magad, hogy nincs veled. Együtt élvezzétek az életet.
Ez jelenti azt, hogy gyereked vsn, nőlj fel a feladathoz! Nem a régi élet után kell sirni hiszen azért szerettél volna gyereket mert már a régi úgy nem volt jó. Minden lehetőség adott hozzá, hogy úgy alakitsd a napjaitokat ahogy neked örömet okoz, de vele együtt!
2: hát akkor gyakorold vissza magadat...
Szükséged lesz a vezetni tudásra, ha a gyereket is később hozni-vinni kell.
De amúgy a buszra is fel lehet vinni a gyereket.
Kezdj el gyakorolni, hétvégén a környéken.
Én beülök a kocsiba és megyek.
"Nem tudod megkérni, hogy hétvégente ruccanjatok ki valahova hármasban?"
Sőt, kettesben. A kérdező és a férje.
Nincs senki, akire bízhatnád egy délután erejéig a gyereket? Hidd el, egy 2,5 éves gyereknek pár órát nélküled el kell lennie azzal, akit ismer és akiben megbízol. 2,5 éves már nem pici baba.
Normális, hogy úgy érzed, hogy nincs életed. Hiszen nincs is más programod a gyerekeden kívül, de ennek nem kéne így lenni.
Na akkor egy okkal több hogy menj és újra gyakorold a vezetest.
Miért nem mész te a tesódékhoz?
Anyósodék nem tudnak vigyázni egy órát a gyerkőcre amíg elmész fodrászhoz?
Szerintem ez mind csak szervezés és át gondolás kérdése.
Kicsit programozd át az agyad.
Esetleg egy kicsit módosíts a napirenden.
Ha apuka nem megy veletek. Hát menjetek el nélküle. Tudom ,hogy csúnyán hangzik így , de attól nektek mèg nem kell otthon ülnötök mert a párod otthonülős típus.
Vezetés , én most csinálom a jogsit,nagyon élvezem és nagy segítség lesz ( nekünk 2 gyerekünk van)
Vegyél néhány órát ,vagy kérd meg a férjed ,munka után kicsit menjetek el gyakorolni.
Amikor apa haza ér, menj el sétálni , családhoz ,amihez kedved van ,esetleg edzeni ,futni, biciklizni. Csinálj olyat ami kikapcsol és egyben feltölt.
Csak elindulni ,elkezdeni nehéz. ☺️
Bevásárlás , menjetek el együtt a nagy bevásárlásra,mondjuk a hétvégéken. Vagy apa vigye magával a gyereket ,addig te menj mondjuk a tesódat meglátogatni.
Aztán hamarosan jön az ovi. Akkor lesz egy kis te időd is.
De első körben a vezetés. Onnantól szinte kinyílik a világ. Sokkal messzebb is mehettek. Állatkert ,uszoda , játszóház ,kirándulás , bárhová. Jobban is fogod magad érezni.
Egyik este üljetek le beszéljetek át , mond el te ,hogy érzed magad. Min szeretnél változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!