Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jártok kisgyermeketekkel...

Jártok kisgyermeketekkel Mekibe, vagy egyéb gyorséttermekbe? Rendeltek pizzát, ilyesmit? Ha igen, milyen gyakran mentek vagy rendeltek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 07:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%

Jártunk/ járunk

1-2 hetente 1x

Kapott ő is a pizza széléből vagy a krumpliból stb.

Nem evett nagy mennyiséget

2022. okt. 11. 08:05
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem járunk. A pizzát meg én sütöm. A kislányom (6.5) kedvence, ha felteheti a feltéteket.
2022. okt. 11. 08:16
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Kb 1,5 havonta rendelünk pizzát, McD évente 1x van kb
2022. okt. 11. 08:26
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

ugyan az én babám még csak 2 hónapos, de azért megírom hogy nálunk hogy lesz:

meki nincs a közelben, szóval ha megyünk olyan helyre ahol van és ő már darabosat eszik és ott eszünk, akkor megkóstolhatja majd amit mi eszünk/veszünk olyat amit szívesebben adunk neki. ha nagyobb lesz, az az alkalmankénti 1-1 adag kaja belefér.

a pizza szerintem nem az ördögtől való, 100x inkább mint a mekis kaja, és igen ezt én is megsütöm. ha minden be van vezetve, eheti amikor mi is esszük.

2022. okt. 11. 08:34
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
A lányom 4 éves lesz, még nem voltunk mekibe és nem is tervezünk menni. Pizzát havonta kb kétszer rendelünk maximum. De szerintem lassan áttértünk arra, hogy én sütöm.
2022. okt. 11. 08:39
 6/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem jarunk mekibe. Ha "gyorskaja" van, akkor elmegyünk egy kebabot vagy egy kínait enni. Kb fél évbe 1x.

Pizzát úgy 3 havonta rendelünk.

Tudok főzni 😅

2022. okt. 11. 08:44
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Pár havonta 1-1 alklommal

Pizzát sosem rendelünk, azt sütöm. ( túl jó, amit csinálok, már nem szeretjük a rendeltet…annyi idő alatt pedig kész, mint nálunk mire kiérne)

Egyébként nem vagyok vaskalapos az étellel.

Általában egészségesen eszünk.. kis kilengés belefér.

2022. okt. 11. 08:55
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem járunk Mekibe, tőlünk jó fél órányira van a legközelebbi. A pizzát meg én sütöm általában, nagyon néha rendelünk, de azt mondják mindig, hogy az otthoni finomabb.
2022. okt. 11. 09:14
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

Mekibe nem játunk (egyedül én szeretem)

Kfc-t szoktunk rendelni félévente kb (de a nagylányom szülinapján már 3 éve mindig, ez a kedvence)

Pizzát is van h rendelünk, ez kb 2-3 havonta.

Viszont itthon kb havonta sütök. A gyerekek kb 1 éves koruk óta esznek is belőle.

Kínai kajáldából szoktunk hozni kaját ez is kb 2-3 havonta van.

Nem vagyunk nagy ételrendelősek 😅

2022. okt. 11. 09:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mekibe 1-2 havonta járunk.

Pizzát legtöbbször sütünk, 2 hetente, de néha rendelünk. Ritka, mondjuk ezt is kb 2 havonta 1-nek.

Gyros tálat havi 1-2, azt jobban szeretik/szeretjük. :) kivéve ha megcsinálom azt is de az ritkább, mint a pizzasütés.

2022. okt. 11. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.