Jártok kisgyermeketekkel Mekibe, vagy egyéb gyorséttermekbe? Rendeltek pizzát, ilyesmit? Ha igen, milyen gyakran mentek vagy rendeltek?
Jártunk/ járunk
1-2 hetente 1x
Kapott ő is a pizza széléből vagy a krumpliból stb.
Nem evett nagy mennyiséget
ugyan az én babám még csak 2 hónapos, de azért megírom hogy nálunk hogy lesz:
meki nincs a közelben, szóval ha megyünk olyan helyre ahol van és ő már darabosat eszik és ott eszünk, akkor megkóstolhatja majd amit mi eszünk/veszünk olyat amit szívesebben adunk neki. ha nagyobb lesz, az az alkalmankénti 1-1 adag kaja belefér.
a pizza szerintem nem az ördögtől való, 100x inkább mint a mekis kaja, és igen ezt én is megsütöm. ha minden be van vezetve, eheti amikor mi is esszük.
Nem jarunk mekibe. Ha "gyorskaja" van, akkor elmegyünk egy kebabot vagy egy kínait enni. Kb fél évbe 1x.
Pizzát úgy 3 havonta rendelünk.
Tudok főzni 😅
Pár havonta 1-1 alklommal
Pizzát sosem rendelünk, azt sütöm. ( túl jó, amit csinálok, már nem szeretjük a rendeltet…annyi idő alatt pedig kész, mint nálunk mire kiérne)
Egyébként nem vagyok vaskalapos az étellel.
Általában egészségesen eszünk.. kis kilengés belefér.
Mekibe nem játunk (egyedül én szeretem)
Kfc-t szoktunk rendelni félévente kb (de a nagylányom szülinapján már 3 éve mindig, ez a kedvence)
Pizzát is van h rendelünk, ez kb 2-3 havonta.
Viszont itthon kb havonta sütök. A gyerekek kb 1 éves koruk óta esznek is belőle.
Kínai kajáldából szoktunk hozni kaját ez is kb 2-3 havonta van.
Nem vagyunk nagy ételrendelősek 😅
Mekibe 1-2 havonta járunk.
Pizzát legtöbbször sütünk, 2 hetente, de néha rendelünk. Ritka, mondjuk ezt is kb 2 havonta 1-nek.
Gyros tálat havi 1-2, azt jobban szeretik/szeretjük. :) kivéve ha megcsinálom azt is de az ritkább, mint a pizzasütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!