Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Colat mikortol ihat egy gyermek?

Colat mikortol ihat egy gyermek?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
A legjobb ha soha nem adsz neki.
2010. szept. 26. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Egyetérterk az előzővel. Én sem iszom a kólát,pedig már nem vagyok gyerek. A gyereknek pedig ártalmas is.
2010. szept. 26. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer úgyis megismeri majd, sajnos; de ti ne mutassátok meg neki, mert nagyon káros.
2010. szept. 26. 21:02
 4/13 anonim válasza:
19%
Miután megszületett, akár anyatej helyett is.
2010. szept. 26. 21:02
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Ha a szülőn múlik,semikor... magas koffeintartalom, rengeteg cukor, tartósítószer,színezék meg még néhány dolog,ami a fogakat eszi meg. Nem ajánlanám azt sem,hogy csak ritkán hadd kóstolja meg,mert így lesznek cola-függőek szép lassan. Van rengeteg egészséges nagyon finom üdítő.
2010. szept. 26. 21:04
 6/13 A kérdező kommentje:
En nem adnek de a rokonsagban sajnos elofordulhat h kap ezert kerdezem
2010. szept. 26. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:

az én kisfiam 2 éves és kb. kétszer kortyolt bele az enyémbe. Nem adok neki, de én mást sem... Pl. keménycukrot stb.

Igyekszem nem adni neki ragacsos cuccokat. Te is inkább szoktasd hozzá a vízhez, a sok salátához, zöldséghez. Velem ilyeneket nem etettek, de én elhatároztam, hogy megszerettetem vele ezeket a dolgokat és nagyon szereti az új ízeket, a főtt zöldségeket, a savanyúságokat és a vizet is issza, csak tálalni kell neki tudni :)

2010. szept. 26. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Nekem egy ismerősöm már 2 és fél éves fiának is adott,én sem helyeslem,de baja nem lett tőle,max a koffein felpörgeti.
2010. szept. 26. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Soha, de állítsd le a rokonságot is, hogy ilyet ne adjanak.
2010. szept. 26. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
37%
Igazsag szerint nalunk ugy van, hogy en nagyon-nagyon odafigyelek arra, hogy mi adok nekik inni, meg enni, viszont a rokonsag nalunk is azzal fejezi ki a szeretet, hogy mindenfele szutykot adnak nekik. De mivel tudom, hogy otthon mindent megkapnak, ezert ez a havi egy-egy alkalom, ereszd el a hajamat szerintem nem vagja földhöz az egeszsegüket. Es erdekes, hogy nekik ez teljesen termeszetes, otthon nem keresik a gyümölcslevet, kolat, pudingot, meg ilyesmiket, söt a boltban sem megy rajta a hiszti, a legdurvabb kesz edesseg, amit megveszek nekik az a turorudi, de ebböl meg soha nem volt hiszti. (2 es 4 eves).
2010. szept. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!